Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 29. 14:16, kedd | Helyi

Módosul a közlekedési rend november első hétvégéjén

Módosul a közlekedési rend november első hétvégéjén

A november 1-én kezdődő hosszú hétvégén változik a helyközi és a Volánbusz üzemeltetésében lévő helyi járatok közlekedési rendje.

November 1-jén, pénteken a munkaszüneti napnak megfelelő menetrend lesz érvényben, míg 2-án, szombaton a szabadnap, 3-án, vasárnap pedig a munkaszüneti nap szerint közlekednek az autóbuszok. Ezeken a napokon az átlagosnál nagyobb utasforgalom várható. A Volánbusz ezen a hétvégén is fokozott figyelemmel kíséri a járatok telítettségét, és mindent megtesz a kényelmes utazás biztosítása érdekében. November 4-én, hétfőn már a munkanapokon megszokott menetrend szerint indulnak a járatok - írja a Volán.

Kérjük utasainkat, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a Volánbusz honlapján. A megnövekvő forgalom miatt érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy november 1-től már csak a 2019/2020-as tanév első félévére kiadott diákigazolvány matricák az érvényesek.

A hosszú hétvégén érvényes menetrenddel kapcsolatos részletes tájékoztatás az alábbi linken érhető el: https://www.volanbusz.hu/hu/hirek/volaninform/hir/34505

Fentieken túl tájékoztatjuk utasainkat, hogy 2019. október 28. és november 3. között a
mindenszentek ünnepe és a halottak napi megemlékezés időszakában temetői céljáratok közlekednek az ország több településén.
A temetői járatok közlekedési rendjéről a részletes információk az alábbi linken érhetők el: https://www.volanbusz.hu/hu/hirek/hirek/hir/34557

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.