Városlista
2020. augusztus 9, vasárnap - Emőd

Hírek

2011. Augusztus 10. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Mindenét megmutatta a rockcsemete

Mindenét megmutatta a rockcsemete

Gwen Stefani mostohalánya, Daisy Lowe elérte a meztelenkedő modellek legnagyobb álmát, és a Nyuszis Magazin címlapjára került.

Pár hónapja végre hajlandó volt Gwen Stefani egy asztalhoz ülni mostohalányával, Daisy Lowe-val. A találkozás pedig meglepően jól sikeredett, mert azóta családtagokként beszélnek egymásról. A modellnek viszont nagy eséllyel sikerült megint visszavetnie a nagy békülést a pótmamájával, miután levetkőzött a Playboynak. Gwen legnagyobb problémája ugyanis az volt férje, Gavin Rossdale elsőszülöttjével, hogy folyton meztelenkedik, rontva ezzel az általa felépített makulátlan család imázst. A Ki vagy, Doki? főszereplőjével, Matt Smith-szel együtt élő Daisy mellé nemcsak ledobta a ruháit, de mindenét kendőzetlenül meg is mutatta, ami nem megszokott a sztároktól, akik a Nyuszis Magazinban szerepelnek. A címlap ugyanakkor meglepően visszafogott, és arra a remek szóviccre épít, hogy Daisy neve százszorszépet jelent, így telepakolták a kis virággal.

A Playboy amerikai főhadiszállásán egyébként valaki nagyon nagy rock fanatikus lehet, mivel az elmúlt egy évben már a harmadik olyan címlaplányuk van, akinek valamelyik szüleje egy legendás zenész. Először Keith Richards legkisebb lányával, Alexandrával indítottak, majd jött Mick Jagger szeme fénye, Elizabeth. Most pedig Daisy, akinek négy rocker szüleje is van. Anyja, Pearl Lowe, apja, Gavin Rossdale, mostohaanyja, Gwen Stefani, és mostohaapja, Danny Goffey.

Címkék: Daisy Lowe

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 09. 08:01, vasárnap | Bulvár

Ronaldinhóék 200 ezer dollár fejében szabadulhatnak

A paraguayi ügyészség határozata szerint Ronaldinho, a brazilok korábbi klasszis labdarúgója és fivére 200 ezer dolláros büntetés befizetése nyomán elhagyhatja az országot,

2020. Augusztus 07. 14:49, péntek | Bulvár

Gyors egymásutánban forgatják a John Wick következő két részét

Jövő év elején gyors egymásutánban forgatják le a nagysikerű John Wick-filmek következő két részét - ismertette terveit csütörtökön a Lionsgate filmstúdió.

2020. Augusztus 07. 09:10, péntek | Bulvár

Tizenkét év után került elő egy családi nyaraláson eltűnt macska Nagy-Britanniában

Tizenkét év után került elő egy skóciai családi nyaraláson elveszett macska Nagy-Britanniában.

2020. Augusztus 06. 14:04, csütörtök | Bulvár

Megvan, hogy ki rendezi a Marvel Kapitány folytatását

Nia DaCosta fogja rendezni a nagysikerű Marvel Kapitány második részét - számolt be a The Variety című filmes portál.