Városlista
2019. december 7, szombat - Ambrus

Hírek

2011. Augusztus 10. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Mindenét megmutatta a rockcsemete

Mindenét megmutatta a rockcsemete

Gwen Stefani mostohalánya, Daisy Lowe elérte a meztelenkedő modellek legnagyobb álmát, és a Nyuszis Magazin címlapjára került.

Pár hónapja végre hajlandó volt Gwen Stefani egy asztalhoz ülni mostohalányával, Daisy Lowe-val. A találkozás pedig meglepően jól sikeredett, mert azóta családtagokként beszélnek egymásról. A modellnek viszont nagy eséllyel sikerült megint visszavetnie a nagy békülést a pótmamájával, miután levetkőzött a Playboynak. Gwen legnagyobb problémája ugyanis az volt férje, Gavin Rossdale elsőszülöttjével, hogy folyton meztelenkedik, rontva ezzel az általa felépített makulátlan család imázst. A Ki vagy, Doki? főszereplőjével, Matt Smith-szel együtt élő Daisy mellé nemcsak ledobta a ruháit, de mindenét kendőzetlenül meg is mutatta, ami nem megszokott a sztároktól, akik a Nyuszis Magazinban szerepelnek. A címlap ugyanakkor meglepően visszafogott, és arra a remek szóviccre épít, hogy Daisy neve százszorszépet jelent, így telepakolták a kis virággal.

A Playboy amerikai főhadiszállásán egyébként valaki nagyon nagy rock fanatikus lehet, mivel az elmúlt egy évben már a harmadik olyan címlaplányuk van, akinek valamelyik szüleje egy legendás zenész. Először Keith Richards legkisebb lányával, Alexandrával indítottak, majd jött Mick Jagger szeme fénye, Elizabeth. Most pedig Daisy, akinek négy rocker szüleje is van. Anyja, Pearl Lowe, apja, Gavin Rossdale, mostohaanyja, Gwen Stefani, és mostohaapja, Danny Goffey.

Címkék: Daisy Lowe

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 07. 07:07, szombat | Bulvár

Az Aerosmith 26 év után visszatér Budapestre

Az Aerosmith huszonhat év után jövőre visszatér Magyarországra. A világhírű amerikai hard rock zenekar az új Puskás Arénában fog fellépni 2020. július 24-én.

2019. December 05. 13:08, csütörtök | Bulvár

Már most rekordot döntött A Dal 2020

Minden eddiginél több, 559 nevezés érkezett A Dal 2020 pályázati felhívására.

2019. December 05. 09:01, csütörtök | Bulvár

Martin Scorsese Az ír című filmje kapta a National Board of Review fődíját

Martin Scorsese Az ír című alkotása kapta a legjobb film díját a National Board of Review (NBR), az egyik legrégebbi amerikai filmes testülettől, amely kedden jelentette be idei díjazottjait.

2019. December 05. 07:13, csütörtök | Bulvár

Peter Jackson első világháborús filmje már látható a mozikban

Csütörtöktől játsszák a magyar mozik Peter Jackson Akik már nem öregszenek meg című dokumentumfilmjét,