Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Október 15. 17:19, kedd | PR

Minden, amit a StudioFlashről tudni kell

Minden, amit a StudioFlashről tudni kell

A StudioFlash nem csupán egy szimpla iskola, ahol megtanulhatsz mindent, amit a műkörömépítésről szükséges és lehetséges.

Annál sokkal több. Megálmodójának ugyanis az volt a célja a létrehozásával, hogy egy olyan iskolában tanulhass, ahol a közösség részének érezheted magadat, ahol a tanfolyam végeztével nem engedik el a kezedet, hanem az oktatóidra a jövőben is bármikor számíthatsz.

A StudioFlashről dióhéjban

Az oktatóközpontjuk Budán, a Mechwart ligetnél található. Mára már több mint 150 négyzetméteren és több teremben zajlanak a képzések. Kivétel nélkül minden oktató szakképzett, ezért bármilyen felmerülő kérdésedre biztosan tudnak választ adni.

Képzéseik

A képzés rendkívül sokrétű, számos oktatás és tanfolyam közül lehet választani. Jelentkezhetsz OKJ műkörömépítő tanfolyamra, szempillás továbbképzésre, műkörmös díszítő képzésekre, műkörmös technikai képzésekre, de többféle alaptanfolyamon is részt vehetsz. Azonban ha mégis egyedül szeretnél tanulni, és inkább önálló tempóban haladni, van lehetőség magánoktatást is igényelni.

Mindent egy helyen - StudioFlash webáruház

A cég gondoskodik arról is, hogy beszerezhesd az összes minőségi alapanyagot és eszközt, amire a műkörmös munkádhoz a későbbiekben szükséged lehet. Az Oktatóközpont mellett megtalálod az utcafrontos szaküzletüket is, vagy elintézheted a vásárlást már a kanapén ülve is akár, hiszen minden terméket megtalálsz a StudioFlash webáruházában is.

Válaszd a már előre összeállított kezdőcsomagot, ha nem tudod még pontosan, hogy mire van szükséged. Ebben kilenc termék található, amelyekkel garantáltan hosszantartó és gyönyörű manikűr varázsolható. A kezdőcsomag tartalmaz egy UV lámpát, gél lakk tisztító és előkészítő folyadékot, gél alapozó és fedőréteget, fehér színű gél lakkot, Sheer pink gél lakkot, egy kétoldalú reszelőt, 12 darab szálmentes törlőt, valamint egy manikűr pálcát is.

Természetesen kaphatók a műkörmös zselék, gél lakkok, porcelán porok, fényzselék, ecsetek és reszelők, sablonok, tippek, különféle folyadékok, fertőtlenítők, pedikűr kellékek, szempilla csipeszek és alátétek rendkívül széles választéka. Böngészd végig a TOP termékek listáját, vagy válogass az újdonságok és akciós termékek között. Számos minőségi márka terméke megtalálható a kínálatban, így minden felszereléssel és alapanyaggal biztosan könnyen megy majd a munka.

A StudioFlash megtanít minden technikára, amelyre szükséged lehet egy csodálatos manikűr elkészítéséhez. De még a megfelelő alapanyagok és felszerelések beszerzésében is segítségedre van. Vásárolj személyesen vagy akár online, és kezdődhet a munka!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.