Városlista
2019. augusztus 26, hétfő - Izsó

Hírek

2019. Július 23. 16:46, kedd | PR

Miért jó a fényképes ajándéktárgy?

Miért jó a fényképes ajándéktárgy?

Ha igazán egyedi fényképes ajándékot szeretnél adni valakinek, akkor mindenképp érdemes átgondolni a fényképes ajándéktárgy létjogosultságát.

Hiszen sokkal érdekesebb, mint egy századik apróság, amit csak feltesz a polcra, vagy éppen továbbajándékoz az illető. Éppen ezért érdemes egy személyre szóló ajándékkal meglepni az ünnepeltet.

Néhány ötlet, mely feldobhatja a mindennapokat

Akkor is jó választás a fényképes ajándéktárgy, ha éppen egy bögrét ajándékoznánk, de így sokkal személyesebbé és stílusosabbá tudjuk tenni az ajándékot.

Gondoljunk csak bele, egy századik póló, zokni, papucs vagy akár bögre is lehet az ajándék, ha az valamiért kitűnik a többi közül. Ilyenkor nem csak megköszönjük, és eldugjuk egy fiók mélyére, hanem igenis értékes, személyes ajándékként kezeljük.

Mennyivel jobban esik a reggeli kávé egy csodaszép fotóval díszített bögréből, esetleg sokkal szívesebben viselünk egy pólót kedvencünk képével díszítve. Ugyanez nagy- vagy dédszülők esetében különösen sokat jelent.

Bögre, póló, falióra vagy párna is elég kézenfekvő megoldás, de a Sooters-nél ennél sokkal nagyobb és tágabb térben gondolkodnak.

Iskolakezdőknek is van néhány hasznos tippünk

Amennyiben csak a felvehető, mindennapokban viselhető, fényképes ajándéktárgyakat vesszük alapul, már akkor is egészen hosszú listát kapunk. Legkedvesebb fotóink helyet kaphatnak baseball sapkán, pólón, táskán, sőt akár még tornazsákon is - erre így sulikezdés táján megnőhet a kereslet. Ez utóbbi az egyik legnagyobb favorit, hiszen egyedi, saját kedvenccel készül, arról nem is beszélve, hogy a gyerekek sokkal jobban óvnak egy ilyen különleges darabot, továbbá kicsi az esélye, hogy elveszítsék valahol.

Ha már itt a suli, akkor elő a saját fotóval díszített tolltartóval. Ugye, hogy vagány, és senki másnak nincs olyan?

Mindenki talál kedvére valót

Így nyáron igazán hasznos ajándék lehet egy egyedi strandtáska, amit már strandtörölközővel, papuccsal már szettként is elkészíthetünk. Igazán remek és tökéletesen egyedülálló ajándék.

A férfiakat se hagyjuk ki a szórásból, hiszen egy egyedi, fényképes telefontok, egy thermo bögre vagy egy vagány egérpad a legunalmasabb napokat is feldobja. Ha az illető szeret sportolni, akkor egy személyre szóló kulacs is megfelelő kiegészítő lehet.

Gyerekeknek kiváló ötlet a fényképes autós árnyékoló, hiszen ki ne örülne egy olyan darabnak, amit egyik boltban se lehet kapni? Nagyobbaknál pedig irigykedhetnek a haverok és a szomszéd autóban utazók.

Ha apróságok közül válogatnánk, akkor arra találtunk öngyújtókat, különböző méretű kulcstartókat, de még poháralátéteket is.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Augusztus 16. 13:03, péntek | PR

A Randi szoftverként letölthető kereskedési felületéről

A Random Capital Randi nevű szoftverként letölthető kereskedési felületét az a célkitűzés hívta életre, hogy a kliensek számára lehetővé tegye a tőkepiacokon való kereskedés legegyszerűbb és leggyorsabb módját.

2019. Augusztus 16. 13:00, péntek | PR

Érdemes-e házilag kerítést építeni?

Az otthonunk körül mindig találunk tennivalót, szerelni valót, barkácsolni valót.

2019. Augusztus 16. 12:58, péntek | PR

Hogyan turbózzuk fel a hálószobát?

Mikor az ember új helyen éjszakázik, nagyon jó szolgálatot tehet egy kis extra fény. Sőt, a legjobb, ha még nem is nekünk kell ezt szolgáltatni, hanem csak egy mozdulat, és már látunk is.