Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2023. November 23. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Miért járnak ilyen sokan ebbe az új húsboltba és pecsenyézőbe?

Miért járnak ilyen sokan ebbe az új húsboltba és pecsenyézőbe?

Csupa jót hallani a Celli úton nemrégiben megnyitott üzletről, megnéztük hát, hogy mi lehet a siker titka?

A Celli úton, a Concordia benzinkútnál alakítottak ki új üzlethelyiségeket a közelmúltban. Az igényes környezetben borkereskedés, húsáruház, pecsenyéző és hamburgerező is helyet kapott. Aki arra jár, az láthatja, hogy az üzletek előtt és mögött kialakított parkolókban folyamatos mozgás van, szinte bármilyen napszakban is járjon arra az ember. Elmentünk hát személyesen a húsüzletbe, hogy megnézzük, miért is olyan népszerű ez az új bolt?

Délelőtti időpontban érkeztünk meg, de való igaz, hogy akkor is több vásárló állt a pultoknál, vagy keresgélt a polcokon. Adri, az üzlet vezetője lépett oda hozzánk, megkérdezve, miben segíthet, elárultuk hát neki, mi járatban vagyunk. Ő maga is elégedetten nyilatkozott, büszkén mesélve arról, hogy tényleg sokan megtalálják már őket, és jelentős törzsvásárlói gárdát is maguk mellett tudhatnak, annak ellenére, hogy nemrég nyitottak meg.

-Butcher Húsbolt & Pecsenyéző régi vágyunk volt már. Mindig is szerettünk volna egy ilyen húsáruházat, ahol tényleg bőséges választékkal tudunk szolgálni a vásárlóinknak. Nagyon nagy figyelmet fordítunk a minőségre, és azt gondolom, hogy elsősorban ez az, amiért sokan visszajárnak hozzánk. Hosszú távon gondolkodunk, és a vásárlók elégedettsége az, amivel vissza tudjuk csábítani őket, továbbá azzal, hogy itt egy helyen mindent megtalálnak, amire szükségük van - mondta el Adri, aki büszkén mutatta meg nekünk a húspult valóban széles és jó minőségű választékát.

Minőségi magyar húsokból válogathatunk, megtaláljuk a növendékmarha húsokat, baromfi (csirke, kacsa, pulyka) mellett vadhúst is vásárolhatunk (fagyasztott áru), de felvágottak széles választékával is találkozhatunk. Adri kiemelte, hogy egyedi igényeknek is igyekeznek megfelelni, vesznek fel rendelést nagyobb mennyiség esetén a sózni való hozzávalóitól kezdve a különböző, kisebb-nagyobb rendezvények kiszolgálásáig számos igénynek meg tudnak felelni.

Aki hízott, bőrös kacsa készítményeket szeretne vásárolni, annak érdemes szerdán ellátogatni a Celli úti húsüzletbe, hiszen ezek akkor érkeznek frissen. Az alapanyagok terén pedig a minőségi fűszerkínálatról sem szabad megfeledkezni, például a kolbásztöltéshez, házi májas készítéséhez minden szükséges alapanyagot megtalálunk a húsáruházban.

A húsbolt kisebb helyiségében pecsenyesütőt alakítottak ki, ahol a sült véres/májas hurka, sült kolbász, sült császár - csülök mellett minden nap változatos menüvel is várják a vendégeiket Adriék, aki hangsúlyozta, nagy figyelmet fordítanak a pecsenyézőben is a minőségre, a céljuk az, hogy az otthon megszokott ízekkel találkozzon az, aki náluk étkezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 17:55, hétfő | Helyi

Grőber Attila: Van jövőképünk, van programunk!

Több ezer aláírást gyűjtöttek össze a Közösen Pápáért és az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesületek, valamint hat ellenzéki párt által támogatott jelöltek, akiket nyilvántartásba vett a választási bizottság.

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.