Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Április 26. 10:06, hétfő | PR
Forrás: (x)

Miért érdemes Lemaitre termékeket vásárolni?

Miért érdemes Lemaitre termékeket vásárolni?

Ahogy a divatmárkák világában, úgy a munkavédelmi ruházatok között is léteznek olyan gyártók, amelyeknek már a nevük garancia a minőségre.

Ilyenek a Lemaitre termékei is, amelyeknek hála, világszerte számos fizikai munkát végző számára létezik ideális lábbeli.Gyakorlatilag nem létezik olyan munkakör, ahol ne tennének jó szolgálatot ezek a darabok. Vagyis a széles kínálatban mindenki megtalálhatja a tökéletes viseletet.

A cég alapelve az, hogy amellett, hogy lényeges szempont náluk a biztonság, de a kényelemre és az ízületek egészségére is hatalmas figyelmet fordítanak. Pedig külső szemlélőként sokan nem is gondolnák ezt, amikor csak a választékot tekintik át, ugyanis minden egyes általuk gyártott lábbeli akár egy divatlapban is megállná a helyét. A széles méretválaszték pedig már csak pont az i-re.

Hol található a gyár és mit érdemes tudni a cégről?

A Lemaitre alapvetően egy francia székhelyű cég, amelynek a központi gyára Val de Moder községben van. Ugyanakkor ma már a világ számos országában van leányvállalatuk, így jelen vannak például Németországban, Belgiumban, Spanyolországban, de még Csehországban is. A cég igen komoly múltra tekinthet vissza, hiszen 1974-ben jött létre a Lemaitre Sécurité, amelynek később a nyomdokaiba lépett a ma ismert márka. Vagyis máris több évtizedes szakmai tapasztalattal indítottak. A cég alapelve a mai napig az, hogy az általuk gyártott lábbelik a lehető legmagasabb elvárásoknak feleljenek meg mind minőségi, mind pedig technikai szempontból. Vagyis minden Leimatre márkájú termék megvásárlása hosszú távú befektetésnek számít és még mindennapi használat mellett is sokáig hű társként követ majd a munkába.

Mi minden szerepel a Lemaitre kínálatában?

A kínálatukban jelenleg cipők, bakancsok és csizmák is szerepelnek, ám ezek elképesztően széles választékban. A termékek különlegessége, hogy mindenki megtalálhatja közöttük azt, amely a munkaköréhez leginkább passzol a biztonság szempontjából. Vannak például olyankor, amelyek a különleges talpkialakításnak hála gondoskodnak a maradéktalan tapadásról és a lábfej épségéről, de léteznek olyanok is, amelyekben belülről egy 3D mikroporózus bélés, valamint az anatómiailag kialakított talpbetét van, amelyek nem csak kényelmesek, de a hideg elleni is védenek. Vannak továbbá könnyű, mikroszálas, megfelelő szellőzést biztosító cipők, strapabíró csúszásmentes bakancsok és számos más extrával felszerelt lábbelik is a kínálatban.

Az egészségre is odafigyelnek!

További különlegesség e cég termékei kapcsán az, hogy szorosan együttműködik egy speciális műszaki bőr központtal. Ennek köszönhetően olyan megoldásokat fejlesztettek ki, amelyeknek hála a legyártott lábbelik esetében nagy mértékben figyelembe veszi az emberi anatómiát is. Vagyis ezáltal nem csak a külső behatások okozta sérülésektől óvják az embert ezek a cipők, de számos egészségügyi probléma kialakulása is kiküszöbölhető a segítségükkel. Ez pedig hatalmas terheket képes levenni az izmokról, ízületekről és a gerincről is, amely a hosszú és egészséges élet alapja, különösen kemény fizikai munkavégzés során.

Külön termékfejlesztő csapatok ellenőrzik a gyártást!

A gyártás sem mindennapi a francia székhelyű cégnél. Az üzemekben ugyanis szigorú kritériumok alapján kerülnek kiválasztásra az alapanyagok, megtartva ezzel az állandó, magas minőséget. Külön termékfejlesztő csapatok dolgoznak itt, akiknek a legfőbb feladata az, hogy minden egyes nap szakértő figyelemmel kísérjék a gyártást úgy, hogy közben figyelik a legújabb trendeket is, amelyeket szintén beépíthetnek a tervezési folyamatok során. Így kerülnek a polcokra a Lemaitre nevével ellátott, legújabb stílusirányzatokra támaszkodó, tartós dizájner munkavédelmi lábbelik.

Vagyis nem kérdés, hogy ha valaki tartós, kiemelten biztonságos, ugyanakkor kényelmes és divatos munkavédelmi lábbelit keres akár mindennapi használatra, e gyártó termékeiben nem fog csalódni.

Címkék: cipő, divat, lemaitre

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.