Városlista
2020. december 1, kedd - Elza

Hírek

2011. Október 25. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Miből él Sváby András?

Miből él Sváby András?

44 éves Sváby András újságíró, riporter, aki királyrákkal és vörös tonhallal várta a vendégeit.

Fiatalon sok kudarc érte: nem vették fel az állatorvosi egyetemre, és ejtőernyőzni sem tudott, mert már akkor szemüveges volt, így kirostálták az alkalmasságin. A Magyar Rádióba viszont bekerült, majd dolgozott az Esti Egyenleg és az Objektív című műsorban is.

Amikor elindult a hazai kereskedelmi televíziózás, fiatal, ám tapasztalt emberként állhatott a startvonalhoz, s éppen ilyenekre volt akkor szükség. A TV2-höz került, ahol szép karriert csinált: az ország egyik legismertebb televíziós személyisége lett, vezette a Tényeket és a Jó estét Magyarországot!, majd pedig a Napló című politikai magazinműsor szerkesztője és műsorvezetője volt. Aztán pár éve búcsút mondott a képernyőnek, s azóta saját vállalkozásaiból él.

Az élet örömeihez van érzéke. Jó példa erre, hogy amikor a Vacsoracsatában szerepelt, olyan menüvel várta vendégeit, hogy leírni sem egyszerű: thai királyrákleves, utána roston sült vörös tonhal tejszínes zeller-krumpli szufléval, chilis ananásszal és rácson sült cukkinichipsszel, végül málna sorbet.

Két évtizede él boldog házasságban Enikővel, és két nagyfia van, Tamás és Péter. A nagyobbik, Tomi már fejére nőtt, bár egyelőre csak a testmagasságát tekintve, de a srác már tehetséggel vitorlázik is, s ez érzékenyebben érintheti a papát, aki köztudottan nagy szerelmese a hajózásnak.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 30. 15:08, hétfő | Bulvár

Kiderült, hogy mi okozta Sean Connery halálát

A Bahama-szigeteken kiadott halottkémi jelentés szerint az október végén, 90 évesen elhunyt Sean Connery halálát tüdőgyulladás, szívproblémák és idős kora okozta.

2020. November 26. 08:00, csütörtök | Bulvár

Diéta Percek, Hamburger - VIDEÓ

A diétába néha egy kis bűnözés is belefér! Feri egy hamburger elkészítésébe avatja be nézőit!

2020. November 25. 13:51, szerda | Bulvár

Szivarral a szájában mentette ki a kutyáját egy aligátor szájából az amerikai nyugdíjas

A 74 éves nyugdíjas három hónapos kiskutyáját sétáltatta saját birtokán, amikor a birtokon található tóból egy aligátor ragadta el a kis házi kedvencet.