Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. December 22. 15:22, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Miben segíthet egy megfelelően megtervezett vállalatirányítási rendszer?

Miben segíthet egy megfelelően megtervezett vállalatirányítási rendszer?

Amikor egy cég az elavult szoftverek helyett a munkafolyamataira szabott ERP rendszert vezet be, az érezhető a munkavállalók és vezetők számára, valamint a cég eredményeiben is szemmel látható.

De miért olyan fontos a vállalatirányítási rendszer? Hogyan segítheti előre a cégeket, ahol alkalmazzák? Cikkünkben Kriston Csaba, az Acterra International ügyvezető igazgatója segítségével határozzuk meg azokat a legfontosabb tényezőket, amelyekben egy megfelelően megválasztott ERP rendszer segíteni tud.

Több munka kevesebb idő alatt

„Ezeknek a rendszereknek az egyik legnagyobb előnye, hogy a munkavállalóknak nem kell tovább az elavult, lassú programokkal küzdenie. Egy ilyen régi szoftver használata demotiváló, ellenben egy megfelelő ERP rendszer szoftverei megkönnyítik a mindennapi munkavégzést a dolgozók számára. Nemcsak azért, mert gyorsak és az állandó frissítésért a szolgáltató felel, hanem azért is, mert a legtöbb folyamat ezekben automatizált. Rengeteg monoton, manuális feladatot vált ki a rendszer.”

Ügyfélkezelés egyszerűbben

Cégprofiltól függetlenül mindig az ügyfelek a legfontosabbak, éppen ezért ez egy nagyon fontos tényező minden vállalat életében.

Egy jól megtervezett ERP rendszer az ügyfélkezelésben is hatalmas segítség” – mondja Kriston Csaba. - „Nemcsak az ügyféladatok és kapcsolódó bizonylatok rögzítése végezhető gyorsan és hatékonyan, de segíti ezek elemzését, átláthatóságát is, ami által az értékesítési folyamatok hatékonyságát is növeli.”

Pénzügyek: tervezés, könyvelés és számlázás

A pénzügyek legalább annyira sarkalatos pont minden cég életében, mint az ügyfelek. A pénzügyek megtervezése, kiadások vezetése, költségek feltérképezése, a számlázás és könyvelés mind szerepet játszanak a mindennapokban.

„Egy megfelelő vállalatirányítási rendszer kifejezetten ezek hatékony elvégzésére is tartogat szoftvereket. Emellett érdemes megemlíteni azt is, hogy minderről pár kattintással kimutatást is készít.”

Beszerzés és értékesítés

Számos vállalat sikere függ a precíz és hatékony beszerzési és értékesítési folyamatoktól.

Természetesen erre is megoldást nyújt az ERP” – teszi hozzá az Acterra ügyvezetője. – „Az ajánlatok összeállításától a bizonylatok létrehozásán át a készletadatok elemzéséig a teljes beszerzési folyamatot optimalizálhatjuk egy vállalatirányítási rendszerrel.”

Ha az Ön vállalatánál is akadoznak a folyamatok és a lassú, elavult rendszerek megnehezítik a mindennapos munkavégzést, forduljon bizalommal az Acterra International szakembereihez!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.