Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Május 20. 13:48, hétfő | PR

Mi az Airzone motivációja?

Mi az Airzone motivációja?

Mi lehet az, amit az Airzone felkínál az építtető vállalkozók, magánemberek, épületüzemeltetők részére? Alacsony fenntartású, jövőbe mutató technológiát a zárt helyiségek hűtése és fűtése terén. Az Airzone tehát szakértői garanciát vállal a Zehnder szellőztetőrendszerek mellett, hiszen termékeik és megoldásaik piacvezetőek Európa-szerte.

A Zehnder termékeivel megtapasztalható, mit jelent a High-End komfort, mindezt jó áron. A szellőztetőrendszerekhez kapcsolódó fejlesztések évtizedek óta a vásárlók és felhasználók véleményeit is figyelembe véve zajlanak. Még napjainkban is folynak a háttérben az újabb és újabb innovációs technológiák tesztelései, hogy továbbra is az élen járjanak, mint épület-szellőztetésben jártas szakemberek. Az Airzone csapata a Zehnder termékeinek értékesítésén, szellőztetőrendszerének tervezésen át, kivitelezéseken és üzembe helyezéseken végigkísérik a folyamatokat.

Hosszú távú célként tűzték ki, hogy olyan otthonok, irodahelyiségek, épületegyüttesek épüljenek, vagy a meglévők váljanak közel nulla energiaigényű épületekké, amelyek követik az épületük energiafelhasználásának legújabb szabályozási elveit. A cég termékei, módszerei és az általuk képviselt technológia a jövőbe mutat! Nem is feltétlenül a távoli jövőre kell gondolni, hiszen az Európai Unió előrejelzései szerint Magyarországon is kötelező lesz úgy építeni az újonnan kivitelezésre került épületeket, hogy energiaigényük közel nulla legyen. Csak így kaphatják meg a használatbavételi engedélyt a tulajdonosok, építtetők. Nem csak kötelezettségként érdemes rátekinteni ezen szabályozásra! Ahol energiát lehet megspórolni, ott jelentős összeget is, amit ráfordíthatnak az emberek egyéb, fontosabb célokra az életben, a mindennapokban.

Amennyiben az általuk képviselt Zehnder épületgépészeti megoldások mellett tennék le a voksot, úgy biztosak lehetnek abban, hogy az egészséges környezet megteremtéséért már tettek egy jelentős lépést. Napjainkban egyre több a zárt terű iroda, lakás, üzlethelyiség, amelyek szellőztetése nem megoldott. Az Airzone által képviselt hővisszanyerős szellőztető módszer friss levegőt juttat a zárt terekbe anélkül, hogy az épület optimális hőmérsékletét megváltoztatná.

Mikor érdemes a beruházást indítani?

Ha ilyen irányba indítanák az ingatlan(ok) fejlesztését, akkor érdemes már az építkezés időszakában megkezdeni az együttműködést. Ha így döntenek, akkor hozzájárulnak ahhoz, hogy az ingatlanpiacon egy tartósan magasabb értéket képviseljen az épület. A leendő befektetők, vásárlók értékelni fogják, hogy már az építéskor foglalkoztak azzal a kérdéssel, hogy a jövőben minél több energiát, ezáltal pénzt takarítsanak meg.

Ezen felül a jó szellőztetőrendszerrel örökre búcsút vehetnek a penésztől, párától, pollenektől és egyéb, levegőben lebegő részecskéktől, melyek károsak lehetnek az emberi egészségre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.