Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2022. Szeptember 19. 09:52, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Megtisztították a MiG-21 emlékművet

Megtisztították a MiG-21 emlékművet

A fekete lefolyásokat ph semleges tisztítószerrel, autómosó kefével, és szivaccsal távolították el, majd MH PBRT Tűzoltó alegysége gyenge sugárral öblítette a felületet - írja közösségi oldalán az "Eskün innen, obsiton túl" - Honvédelmi Alapítvány, amely köszönetet mondott a pápai önkormányzatnak, valamint az MH PBRT közreműködéséért/támogatásáért, továbbá a közútkezelőnek is a forgalomlassításért/terelésért!

Három évvel ezelőtt került a pápai Celli út és a 83-as főút találkozásánál fekvő körforgalomba a 4605-ös oldalszámú, felújított MiG-21-es vadászrepülőgép. A helyi katonai repülési hagyományok előtt tisztelgő emlékmű ma már a város egyik látványosságának számít.

Fotó: Eskün innen, obsiton túl" - Honvédelmi Alapítvány

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 08. 14:28, péntek | Helyi

Két milliót loptak le a pápai lakos számlájáról telefonos csalók

A telefonáló kérésére gyanútlanul telepítette egy programot a sértett, közel 2 millió forintot emeltek le a bankszámlájáról.

2023. December 08. 08:00, péntek | Helyi

Évfolyamelsőként végzett a pápai légiforgalmi irányító

Tízhetes nyelvtanfolyamon, valamint egy tizennégy hetes légiforgalmi irányítói képzésen vehetett részt az Amerikai Egyesült Államokban Metzger András főhadnagy, az MH 47. Bázisrepülőtér katonája.

2023. December 08. 07:18, péntek | Helyi

Annyi esze sem volt, hogy... - írta Unger Tamás egy iskolai bántalmazás miatt segítséget kérő anyukáról

Egy szülő kért segítséget a Pápán Hallottam Facebook csoportban, a leírás szerint 11 éves gyermekét testileg és lelkileg is bántalmazzák az iskolában, és állítása szerint a tanároktól nem kap segítséget.