Városlista
2021. július 26, hétfő - Anna, Anikó

Hírek

2011. Október 29. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Megtalálták Elvis Presley utódját

Megtalálták Elvis Presley utódját

A Star Trek és a Hulk sztárja alakíthatja a legendás énekest egy új életrajzi filmben, az Elvis & Nixon-ban.

Eric Bana, a Star Trek sztárja alakíthatja Elvis Presleyt egy új filmben. A színészt felkérték, hogy játssza el a Blue Suede Shoes sláger-gyárosát az Elvis & Nixon című független filmben. A másik címszerepben, az egykori amerikai elnökében Danny Huston lesz látható. A film rendezője A herceg menyasszonya sztárja Cary Elwes lesz, akinek ez lesz az első direktori feladata.

A mozi egy megtörtént eseten alapul, amikor Elvis Washingtonba utazott, hogy a Fehér Házban találkozzon az ország akkori vezetőjével. Az énekes egy hatoldalas levélben kér előtte találkozót az elnöktől, akit arra akart rávenni, hogy tegye meg őt a Bureau of Narcotics and Dangerous Drugs, azaz a narkotikumokkal és drogokkal foglalkozó iroda különleges ügynökévé. A sztár a találkozóra magával vitt, természetesen ajándékba egy negyvenötös Colt pisztolyt és néhány családi fényképet is.

Arról még nincs hír, hogy mikor kezdik meg a film forgatását, de az már biztos, hogy a munkát Los Angelesben, Kaliforniában, valamint a louisianai Shreveport-ban végzik majd.

Eric nem sokkal ezelőtt fejezett be egy drámát, legközelebb pedig egy pörgős thrillerben, a Brilliant-ban láthatjuk majd. Danny következő filmje pedig A titánok harca folytatása lesz, illetve a Medallion, Nicolas Cage oldalán.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 23. 18:00, péntek | Bulvár

Egy hétig tartott rettegésben egy medve egy táborozót

Egy héten át tartott rettegésben egy grizzly medve egy táborozót az alaszkai vadonban, míg végül a sebesült férfira rátaláltak és kimenekítették - írja a BBC hírportálja.

2021. Július 20. 08:46, kedd | Bulvár

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés növekedését hozhatja

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés mövekedését hozhatja: egy rakétaindítás akár 300 tonna szén-dioxid kibocsátásával jár az atmoszféra felső részébe, ahol évekig megmarad

2021. Július 17. 12:08, szombat | Bulvár

Végre itt a nyár! Balatonfüreden vakációzott a Cozombolis házaspár

Eljött a nyár, amit minden kikapcsolódásra vágyó ember már nagyon várt, amikor végre lehetőség van kiszakadni a stresszes munkából és fejest ugrani a szabadságba.

2021. Július 15. 12:05, csütörtök | Bulvár

Nagyon jól fogadta a magyar versenyfilmet a közönség Cannes-ban

Hosszan tartó tapssal jutalmazta a szerdai esti díszbemutatón Enyedi Ildikó A feleségem története című filmjét a 74. cannes-i filmfesztivál közönsége.