Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Május 27. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Megszűnik a Városgondnokság!

Megszűnik a Városgondnokság!

A Városgondnokság önálló költségvetési intézményként 2022. június 30. napjával jogutód nélkül megszűnik, Pápa Város Képviselőtestületének döntése nyomán.

Július 1-jétől a városüzemeltetési feladatok a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft.-hez kerülnek, a közterület-felügyelet a Polgármesteri Hivatal belső szervezeti egységeként működik tovább, az önkormányzati bérlakásokkal kapcsolatos feladatokat pedig szintén a Polgármesteri Hivatal látja el júliustól.

A tegnapi képviselő-testületi ülésen elhangzott, hogy a feladatok átszervezése nem létszámcsökkentési céllal magyarázhatók, hanem egy hatékonyabban működő szervezetet szeretnének kialakítani. A Városgondnokság munkatársait tovább kívánják foglalkoztatni az önkormányzat cégeinél, illetve a Polgármesteri Hivatalban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.