Városlista
2019. december 11, szerda - Árpád

Hírek

2011. Augusztus 18. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Megszűnik a Fábry Show?

Megszűnik a Fábry Show?

Tizenhárom évnyi fennállása után a megszokott formájában megszűnik a Fábry Show - írja a Bors.

Fábry Sándor nagysikerű showműsora még 1998-ban rajtolt az MTV1-en, majd ezt követően a produkció átköltözött az RTL Klubhoz. A műsor hamar népszerű lett a kereskedelmi csatornának köszönhetően, így 2000-ben majdnem kétmillió nézője volt Fábry Sándor show-jának. Csakhogy a nézettség igencsak megcsappant az utóbbi időben, ezért a csatorna úgy döntött, jelenleg formájában nem sugározza tovább a Fábry Show-t. Egy neve elhallgatását kérő stábtag a napilapnak elmondta, múlt hét pénteken kapták meg azt az e-mailt, amelyben szinte az egész stáb munkáját megköszönték, illetve elbocsátásukról tájékoztatták az érintetteket. Szinte az egész gárdától megvált a produkciót gyártó cég. A neve elhallgatását kérő egykori stábtag a napilapnak azt is elmondta, jelenlegi formájában a műsor nem működik tovább, s októbertől hatalmas átszervezés várható a Fábry Show struktúrájában.

A hírt Kolosi Péter is megerősítette, ám hozzátette, a Fábry Show nem fog teljesen megszűnni, csupán átalakul majd a produkció. Hasonlóan nyilatkozott az üggyel kapcsolatban a műsor producere, Kovács Kristóf is, aki hozzátette, mindenképp Fábry-ra fogják építeni az ősztől újra rajtoló showműsort, ám még sok a bizonytalanság afelől, hogyan, és milyen formában láthatják majd a nézők a produkciót.

Címkék: fábry

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 11. 14:55, szerda | Bulvár

Katus Tamásnak és Rickynek sikerült?! - VIDEÓ!

Elindulása óta egyre nagyobb sikernek örvend az Andonik Sport online magazin, mellyel a YouTube-on találkozhatnak a nézők.

2019. December 10. 13:50, kedd | Bulvár

Meghalt a Roxette énekesnője

Hatvanegy éves korában meghalt Marie Fredriksson svéd énekesnő, a Roxette nevű duó egyik tagja - írja a BBC hírportálja.

2019. December 10. 12:01, kedd | Bulvár

Bejelentették a Balaton Sound világsztár fellépőit

Mások mellett a DJ Mag éllovasai, a Dimitri Vegas és Like Mike duó, Martin Garrix és Kygo is fellép a jövő évi Balaton Soundon 2020. július 8. és 12. között Zamárdiban – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

2019. December 10. 09:50, kedd | Bulvár

Maradt a kaptafánál, most a multik is irigyelhetik a kis magyar céget

Egy mostanra itthon szinte teljesen kihalt iparágban vett repülőrajtot egy 2016–ban megalakult tiszaföldvári manufaktúra.