Városlista
2020. október 23, péntek - Gyöngyi

Hírek

2020. Augusztus 12. 13:07, szerda | Belföld
Forrás: Vehir.hu

Megrongálták a veszprémi porcelán életfát

Megrongálták a veszprémi porcelán életfát

Szerda reggelre több elemet is összetörtek ismeretlen vandálok a belvárosi körforgalomban található herendi porcelán életfán - írja a Vehir.hu.

A rendőrség már nyomoz az ügyben, a manufaktúra pedig megígérte, hogy helyreállítják a szobrot.

Szerdára virradóan több elemet is összetörtek a belvárosi kettős körforagomban található herendi porcelán életfán, ezzel jelentős anyagi kárt okozva, valamint megrongálva Veszprém és a térség egyik szimbólumát.

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. közösségi oldalán adott hangott döbbenetének az eset kapcsán. Azt írják, helyre fogják állítani a szobrot.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 23. 11:55, péntek | Belföld

Kötelező a maszkviselés a szabadtéri rendezvényeken is

Péntektől kötelező lesz a maszkviselés a szabadtéri rendezvényeken és a sportrendezvényeken is a Magyar Közlönyben csütörtök este megjelent kormányrendelet szerint.

2020. Október 23. 10:46, péntek | Belföld

Halálos baleset történt egy vasi kalandparkban

Büntetőeljárásban vizsgálja a rendőrség a Vas megyei gyöngyösfalui kalandparkban történt halálos baleset körülményeit - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtök este az MTI-t.

2020. Október 23. 09:59, péntek | Belföld

Meghalt 47 beteg, több mint 2000-rel nőtt a fertőzöttek száma

Elhunyt negyvenhét, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 2066 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu pénteken.

2020. Október 23. 08:59, péntek | Belföld

A hétvégén folytatódhatnak a szántóföldi munkák

Ha marad a kedvező időjárás, akkor a hét végén, a jövő hét elején folytatódhatnak a betakarítási és vetési munkálatok, amelyeket a múlt heti esőzés megszakított a szántóföldeken