Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2018. Február 08. 12:37, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Megpróbált elfutni a rendőrök elől

Megpróbált elfutni a rendőrök elől

A pápai rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett, és járművére más gépkocsira kiadott rendszámot szerelt fel.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. február 5-én éjszaka Nemesszalókon megállítottak egy személygépkocsival közlekedő 31 éves gércei lakost, aki az igazoltatás előtt a gépkocsiból kiszállva megpróbált elfutni a rendőrök elől. A járművezetőt a két járőr elfogta és előállította a Pápai Rendőrkapitányságra. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a Sárvári Rendőrkapitányság korábban eltiltotta a járművezetéstől, és az általa használt autóra felszerelt hatósági jelzések egy másik gépkocsihoz tartoznak.
A gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából a járőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Az egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak.

A kép csak illusztráció

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 17:55, hétfő | Helyi

Grőber Attila: Van jövőképünk, van programunk!

Több ezer aláírást gyűjtöttek össze a Közösen Pápáért és az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesületek, valamint hat ellenzéki párt által támogatott jelöltek, akiket nyilvántartásba vett a választási bizottság.

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.