Városlista
2023. október 5, csütörtök - Aurél

Hírek

2023. Június 02. 13:53, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Megöléssel fenyegette volt párját, a pápai rendőrök előállították

Megöléssel fenyegette volt párját, a pápai rendőrök előállították

Zaklatás vétség és rágalmazás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 54 éves helyi lakossal szemben.

Az eljárás adatai szerint a férfival 2023 februárjában szakított az élettársa. Ettől kezdődően az elkövető telefonon keresztül és a lakásán is rendszeresen zaklatta a hölgyet, sőt több esetben az utcán is követte. Mivel a sértett továbbra sem volt hajlandó rendezni a kapcsolatát a volt élettársával, ezért a férfi azzal fenyegette meg, hogy megöli - írja közösségi oldalán a Veszprém Vármegyei Rendőrség.

A nyomozás során arra is fény derült, hogy az elkövető 2023. április 6-án délután Pápa belvárosában becsmérlő szavakkal illette volt élettársát és annak unokáját is. A rendőrök a férfit 2023. május 31-én előállították, majd őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták.

A Pápai Rendőrkapitányság kezdeményezte az illetékes ügyészségen a férfi letartóztatásának indítványozását.

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 04. 21:07, szerda | Helyi

Halálos baleset a 83-ason!

Két személygépkocsi ütközött össze a 83-as főút 59-es kilométerénél Győrszemere külterületén szerdán késő délután, a balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette.

2023. Október 04. 16:27, szerda | Helyi

Civilek petíciója: Özönlenek az aláírások!

A magukat Pápai Polgároknak nevező civileket is meglepte, hogy ez az - elsősorban a belvárost érintő - problémahalmaz mennyire megmozgatta a helyieket.

2023. Október 04. 13:48, szerda | Helyi

Előszeretettel használják online csalók a netes piactereket

Sem a mobiltelefon, sem a játékkonzol, sem a fűnyíró traktor nem érkezett meg.

2023. Október 03. 14:47, kedd | Helyi

Vagyonkezelő: A Platán előtti terület soha nem is volt parkoló

Mint ismeretes, a napokban az állami tulajdonban lévő terület kezelője, az MNV Zrt. lezáratta a pápai volt Platán Szálló előtti aszfaltos területet, amelyet sokan használtak parkolás céljából.