Városlista
2021. július 26, hétfő - Anna, Anikó

Hírek

2011. Október 28. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Meglepetéssel készül Gesztesi Károly, falni fogja a nép

Meglepetéssel készül Gesztesi Károly, falni fogja a nép

Gesztesi Károly ki sem látszik a munkából. Sorozatbeli karaktere szerelemre lobban, aminek hamarosan mi is szemtanúi lehetünk, eközben CD-t és könyvet készít, ami ígérete szerint bestseller lesz.

- A Jóban Rosszban Attilájaként hamarosan központi helyem lesz a sorozatban, a szerepem szerint új szerelem szövődik köztem és egy új hősnő között, akit Ullmann Mónika alakít majd - mesélte a színész az Új Ásznak.

- Ünnepi CD-n is dolgozom, karácsonyi dalokkal, nagyrészt feldolgozásokkal, szimfonikus zenekari kísérettel. Könyvvel is készülök, ami várhatóan bestseller lesz, de erről csak annyit árulhatok el, hogy egy igazi magyar krimi, a címe: Ha eljön a jeges - tette hozzá Gesztesi Károly.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 23. 18:00, péntek | Bulvár

Egy hétig tartott rettegésben egy medve egy táborozót

Egy héten át tartott rettegésben egy grizzly medve egy táborozót az alaszkai vadonban, míg végül a sebesült férfira rátaláltak és kimenekítették - írja a BBC hírportálja.

2021. Július 20. 08:46, kedd | Bulvár

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés növekedését hozhatja

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés mövekedését hozhatja: egy rakétaindítás akár 300 tonna szén-dioxid kibocsátásával jár az atmoszféra felső részébe, ahol évekig megmarad

2021. Július 17. 12:08, szombat | Bulvár

Végre itt a nyár! Balatonfüreden vakációzott a Cozombolis házaspár

Eljött a nyár, amit minden kikapcsolódásra vágyó ember már nagyon várt, amikor végre lehetőség van kiszakadni a stresszes munkából és fejest ugrani a szabadságba.

2021. Július 15. 12:05, csütörtök | Bulvár

Nagyon jól fogadta a magyar versenyfilmet a közönség Cannes-ban

Hosszan tartó tapssal jutalmazta a szerdai esti díszbemutatón Enyedi Ildikó A feleségem története című filmjét a 74. cannes-i filmfesztivál közönsége.