Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2019. Május 22. 09:37, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Megkezdődik a városrészi napok szezonja

Megkezdődik a városrészi napok szezonja

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Huszár és a Fáy lakótelep, valamint a környékbeli családi házas övezetek napját. Főzőverseny, gyermekprogramok, retro buli, CSOCSESZ és sátor buli kifulladásig az idei Városrész Majálison!

Minden évben színes programokkal készülnek a szervezők. A hagyományokhoz hűen idén is főzőverseny indítja a napot, melynek bevételét idén a Huszár Óvoda számára ajánlják fel. A Fáy és a Hiszár óvodások fellépését követően magyar retro slágereket hallhatnak a jelenlévől a Gráciák tolmácsolásában, fellép a Megafon Zenei Együttes, valamint színpadra állnak a Black Bunny táncosai.

Az est sztárvendége CSOCSESZ lesz, az elmúlt évek tapasztalatai alapján ugyanis az általa is képviselt stílus tetszik leginkább a Városrész Majális közönségének - mondta el Bocskay László, a térség önkormányzati képviselője. CSOCSESZ fellépése után DJ Bécivel bulizhatunk kifulladásig.

Természetesen idén sem lesz hiány kísérőprogramokból. A kicsiket kézműves programok, légvárcsúszdák és lovaglás várja, de a rendőrség is a helyszínen lesz, így a rendőrautóba is be lehet majd ülni.

Bocskay Lászlótól megtudtuk, a Huszár és a Fáy lakótelepek rendezése terítéken van, ezen fejlesztésekkel kapcsolatban a szeretnék kikérni a lakosság véleményét. Május 28-án 17:30-kor a Fáy lakótelep sportpályáján lakossági fórumot tartanak, melyen a lakótelepeken tapasztalható valamennyi problémáról és a tervezett fejlesztésekről egyeztetnek majd a lakókkal.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 09:06, csütörtök | Helyi

Meglopta lakótársait a munkásszállón

Lopás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a Zala megyei férfival szemben, aki a lakótársainak értéktárgyait tulajdonította el egy pápai munkásszállóról.

2021. November 30. 16:46, kedd | Helyi

Letették az új református óvoda alapkövét

A jelenlegi Édenkert Református Óvoda épületével szemben, a Veszprémi úton épül új óvoda Pápán.

2021. November 30. 10:30, kedd | Helyi

Koronavírusban hunyt el az év veszprémi mentőse