Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Május 22. 09:37, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Megkezdődik a városrészi napok szezonja

Megkezdődik a városrészi napok szezonja

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Huszár és a Fáy lakótelep, valamint a környékbeli családi házas övezetek napját. Főzőverseny, gyermekprogramok, retro buli, CSOCSESZ és sátor buli kifulladásig az idei Városrész Majálison!

Minden évben színes programokkal készülnek a szervezők. A hagyományokhoz hűen idén is főzőverseny indítja a napot, melynek bevételét idén a Huszár Óvoda számára ajánlják fel. A Fáy és a Hiszár óvodások fellépését követően magyar retro slágereket hallhatnak a jelenlévől a Gráciák tolmácsolásában, fellép a Megafon Zenei Együttes, valamint színpadra állnak a Black Bunny táncosai.

Az est sztárvendége CSOCSESZ lesz, az elmúlt évek tapasztalatai alapján ugyanis az általa is képviselt stílus tetszik leginkább a Városrész Majális közönségének - mondta el Bocskay László, a térség önkormányzati képviselője. CSOCSESZ fellépése után DJ Bécivel bulizhatunk kifulladásig.

Természetesen idén sem lesz hiány kísérőprogramokból. A kicsiket kézműves programok, légvárcsúszdák és lovaglás várja, de a rendőrség is a helyszínen lesz, így a rendőrautóba is be lehet majd ülni.

Bocskay Lászlótól megtudtuk, a Huszár és a Fáy lakótelepek rendezése terítéken van, ezen fejlesztésekkel kapcsolatban a szeretnék kikérni a lakosság véleményét. Május 28-án 17:30-kor a Fáy lakótelep sportpályáján lakossági fórumot tartanak, melyen a lakótelepeken tapasztalható valamennyi problémáról és a tervezett fejlesztésekről egyeztetnek majd a lakókkal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.