Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2023. Március 08. 09:09, szerda | Belföld
Forrás: Idokep.hu

Megjön a tavasz, 20 fok is lehet

Megjön a tavasz, 20 fok is lehet

Csütörtökön és pénteken lesz a legmelegebb a héten, de nem élvezhetjük zavartalanul a kora tavaszt.

A következő napokban tovább enyül az idő, bár sok felhő lesz felettünk, és időnként több tájegységünkön az esernyőkre is szükség lesz. Ugyanakkor dél-délnyugat, olykor nyugat felől egyre enyhébb légtömegek áramlanak fölénk, így a hajnalok is enyhébbek lesznek, és a délutáni csúcsértékek is egyre magasabban alakulnak - írja az Időkép.hu.

Szerdán még általában 9 és 15 fok közötti maximumokra van kilátás, de csütörtökön és pénteken szinte mindenhol tavaszias hőmérsékletekre számíthatunk. Az Északi-középhegység térségében mérhetjük majd a legalacsonyabb maximumokat, de itt is több fokkal 10 fok felett alakulhatnak a délutáni értékek mindkét napon. Máshol általában 14 és 20 fok közé melegszik a levegő csütörtökön és pénteken is, a legmelegebb délnyugaton lehet, ott 20 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Címkék: időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.