Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. Július 04. 15:38, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Megjelent az alkalmazottjának otthonában, egy láncfűrésszel akarta rendezni a konfliktusukat

Megjelent az alkalmazottjának otthonában, egy láncfűrésszel akarta rendezni a konfliktusukat

Egy Pápa-környéki kistelepülésen élő hölgy 2023. július 3-án délután értesítette a rendőrséget arról, hogy élettársának munkaadója megjelent a házuknál és egy beindított láncfűrésszel fenyegette meg őt és a párját.

A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 25 éves elkövető autóval érkezett a sértettekhez, hogy megbeszéljék a köztük kialakult konfliktust. A férfi egy láncfűrészt is magával vitt, amelyet beindított és fenyegető mozdulatokat tett azzal a bejelentő és élettársa felé, majd a fűrésszel többször belevágott az utcakapuba, amit aztán meg is rugdalt. Miután kinyílt a kapu, bement az udvarra, ahol ismét beindította a fűrészt és azzal indult az ott lakó pár felé, majd letette és egy lapátot hajított a sértettek irányába. Végül kifutott az utcára, de közben feldöntötte a bejelentő utcán parkoló motorját, amely megrongálódott. A garázdát a rendőrök még aznap este elfogták az egyenruhások, és előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Az elkövető ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Fotó: Rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.