Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Február 17. 16:44, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), deltahirdek.hu, police.hu, veol.hu

Megint a vétlen...

Megint a vétlen...

Szabálytalan előzés okozta azt a szörnyű balesetet Csót és Pápateszér között, amelyben két személy vesztette életét.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi ütközött össze frontálisan a 832-es számú út 14. kilométerszelvényében, Csót és Pápateszér között 2020. február 17-én 10 óra 50 perckor.

Egy Volkswagen Sharan típusú személygépkocsi Csót felől haladt Pápateszér irányába, mikor az előtte haladó jármű előzésébe kezdett, és nekiütközött a szemből érkező Volkswagen Polo típusú gépkocsinak. A Volkswagen Polo vezetője és utasa a helyszínen életét vesztette. A Volkswagen Sharan sofőrje és utasa a baleset következtében megsérültek - írja a rendőrség.

A Deltahirek.hu úgy tudja, az utánfutós kocsit (Sharan) vezető férfi záróvonalnál, egy bukkanó tetején kezdett előzésbe, majd frontálisan ütközött a szemből érkező Volkswagen Polo-val. Az ütközés után a vétlen kocsi kigyulladt és az oldalára borult. A megelőzött autó vezetője a hírportál szerint azt mondta, hogy az ütközés után azonnal odarohantak a kigyulladt autóhoz, a kerekeire állították, majd több porraloltó készülékkel megpróbálták eloltani a lángoló kocsit. A férfi hozzátette, az égő autóban ülő sofőr ekkor még életben volt, de a lángok olyan gyorsan terjedtek, hogy esély sem volt a megmentésére, mindketten halálra égtek. A másik kocsiban ülök mindketten kiszálltak az autóból, de súlyosan sérültek. Az egyik sérültet mentőhelikopter szállította a veszprémi kórházba, a másikat pedig a pápai kórházba vitték a mentők.

A Volkswagen Sharan sérültje, egy 28 éves nagyigmándi férfi a saját lábán szált ki a járműből, ő vezette az autót. Vele utazott egy 41 éves pölöskei férfi. A másik autóban egy 33 éves ugodi férfi és elsődleges információnk szerint egy 17 éves pápai fiú ült - értesült a Veol.hu.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, a főúton a forgalom ismét zavartalanul halad.

Fotók: Police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.