Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Február 17. 11:23, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Meghalt Rendőrakadémia Lassard parancsnoka

Meghalt Rendőrakadémia Lassard parancsnoka

Meghalt George Gaynes, a Rendőrakadémia Lassard parancsnoka.

Az amerikai színész kilencvennyolc éves korában hunyt el hétfőn a Washington állambeli North Bendben, halálhírét lánya közölte a The New York Times című lappal.

George Gaynes Finnországban, Helsinkiben született 1917. május 16-án George Jongejans néven. Anyja orosz művész, apja holland üzletember volt.

George Gaynes fiatalon operaénekléssel próbálkozott, az Egyesült Államokba a második világháború után került. Szerepelt színdarabokban és baritonjának köszönhetően musicalekben és operákban is, később mégis a színészetre váltott.

Az 1984-es Rendőrakadémiában alakította először Lassard parancsnokot, és a kultikussá vált vígjáték mind a hat folytatásában megtartotta a szerepét.

Másik nagy sikere a Punky Brewster című televíziós sorozat volt, amelyben az özvegyember Henry Warnimont alakította, aki befogad egy kislányt.

Játszott az Aranyoskám című filmben - amelyben szerepe szerint heves vonzalmat táplált a Dustin Hoffman által megformált női karakter iránt - és több tévésorozatban, köztük olyanokban, mint a Mission: Impossible és a manapság nagy sikerrel futó Hawaii Five-0 eredeti változatában.

Utolsó munkája a 2003-as Szakítópróba volt Ashton Kutcher és Brittany Murphy főszereplésével.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.