Városlista
2020. november 27, péntek - Virgil

Hírek

2018. Február 28. 08:00, szerda | Belföld
Forrás: mti

Meghalt egy buszvezető Rábapatonánál

Meghalt egy buszvezető Rábapatonánál

Árokba hajtott egy autóbusz Rábapatonánál.

Tegnap este a 85 ös úti körfogalomnál a busz sofőrje rosszul lett, ezért tért le az útról.- közölte Ruskáné Takács Anita a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A balesethez a győri és a csornai hivatásos, valamint a koroncói és a börcsi önkéntes tűzoltókat riasztották. A buszon hat ember utazott, ők nem sérültek meg, tovább folytathatták útjukat. A buszvezető életét nem tudták megmenteni.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 26. 17:04, csütörtök | Belföld

Gulyás: még bőven vannak kapacitások az egészségügyben

A magyar egészségügy továbbra is képes ellátni a megnövekedett feladatát, bőven vannak még szabad ágykapacitások, így minden rászoruló színvonalas ellátást kaphat.

2020. November 26. 15:01, csütörtök | Belföld

Zsinórt feszített az útra a biciklisek miatt

Út fölé kifeszített zsinórral okozott sérülést két kerékpárosnak egy szarvasmarhát terelő férfi idén áprilisban Balatonfenyvesen, ezért vádat emeltek ellene

2020. November 26. 13:59, csütörtök | Belföld

Hamis vakcinát árulnak az interneten - VIDEÓ

Hamis koronavírus elleni védőoltást hirdetnek az interneten. A csalók egy létező vakcina képét felhasználva kínálják a hamis vakcinát.

2020. November 26. 13:01, csütörtök | Belföld

Ekkorra közelítheti meg Magyarország Nyugat-Európa fejlettségi szintjét

Magyarország 2030-ra megközelítheti Nyugat-Európa fejlettségi szintjét, ha a GDP-növekedés a járványt követően ismét eléri a 4 százalékot -