Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. Július 29. 11:39, péntek | Belföld
Forrás: mti

Meghalt egy autóját tolvajtól védő fiatal nő

Meghalt egy autóját tolvajtól védő fiatal nő

Autójának védelme közben meghalt egy 24 éves nő csütörtök késő éjjel Gödöllőn - adta hírül Facebook-oldalán a város pénteken.

A tájékoztatás szerint egy fiatal nő, a 24 éves B. Zsófia este tíz óra után hazaérkezett, kiszállt a kocsijából, hogy kinyissa a kaput. Ezt az alkalmat kihasználva egy ismeretlen tettes el akarta lopni a járó motorú autót, beugrott a kocsiba és kitolatott a vízelvezető árok hídjáról.

A nő próbálta megakadályozni a lopást, de az elkövető az autóval elsodorta, majd a járművel becsúszott az árokba. Az autó tulajdonosa beszorult a kocsi alá, és a helyszínen életét vesztette. A tettes elmenekült.

A rendőrség az önkormányzatot arról tájékoztatta, hogy még az éjszaka folyamán nagy erőkkel vonult a helyszínre, ahol szinte a teljes blahai városrészt lezárták. Az esetnek 8-9 tanúja van, akiket meghallgatnak. A nyomozás nagy erőkkel zajlik - írta az önkormányzat.

Sajtóhírek szerint az áldozat a Turay Ida Színház munkatársa volt.

Darvasi Ilona, a teátrum igazgatója szintén megemlékezett Facebook-oldalán az esetről. Mint írta: egy napsugárral kevesebb a Földön, egy csillaggal több lett az égen.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság későbbre ígért tájékoztatást az esetről.

FRISS:

A 35 évesSzénási Lajost gyanúsítja a rendőrség az ügyben. A hatóság körözést adott ki a férfire.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Szénási Lajos tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-2883-as telefonszámot vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára