Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2022. Március 18. 09:06, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Megérkezett Viskre a pápai adományokkal megrakott teherautó

Megérkezett Viskre a pápai adományokkal megrakott teherautó

Dr. Áldozó Tamás polgármester Pápa ukrajnai testvérvárosából jelentkezett be ma reggel.

A menekülttábornak berendezett viski kórházépületben sok mindenre szükségük van: ágyak, mikrohullámú sütők, tűzhely, hűtőszekrény, fagyasztóláda, televízió – ilyen berendezési tárgyakat kért a viski polgármester, így ezeket megvásárolták az önkormányzat által nyitott adománygyűjtő bankszámlán összegyűlt pénzadományból, és ezeket vitték a testvérvárosba. A szállítmány értéke körülbelül 800 ezer forint. Ami szabad hely pedig még maradt a kisteherautón, azt az adományponton összegyűlt élelmiszerekkel, tisztálkodási szerekkel, bébiételekkel és takarókkal töltötték meg - idézte a polgármestert a Pápa és Vidéke, még az indulást megelőzően.

A városvezető - önkéntes segítőjével együtt - maga szállította el az adományokat a kárpátaljai testvérvárosba, tegnap késő este már Viskről jelentkezett be dr. Áldozó Tamás közösségi oldalán, ahol további adakozásra kérte a pápaiakat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 12. 17:09, péntek | Helyi

»Politikai kultúraváltásra van szükség Pápán« - Bemutatta csapatát Grőber Attila

A Közösen Pápáért Egyesület, az Élhető és Gyarapodó Városért Egyesület, illetve az ellenzéki pártok támogatásával induló jelöltek legfontosabb célkitűzése, hogy megváltoztassák a helyi politikai kultúrát.

2024. Április 12. 13:48, péntek | Helyi

A kínai üzletek számíthatnak NAV ellenőrzésre Pápán

2024. Április 11. 08:01, csütörtök | Helyi

Lovas rendőrök is bemutatkoztak a Pápai Rendőrkapitányság nyílt napján - Videó

Elsősorban a pályaválasztás előtt álló fiatalokat várták az egyenruhások, hogy a rendőri hivatás szépségeit mutassák be nekik.

2024. Április 10. 13:20, szerda | Helyi

Hetvenhárom lakástűz volt az első negyedévben a vármegyében

2024 első negyedévében országosan összesen 1939 alkalommal riasztották égő lakóépülethez a tűzoltókat. Veszprém vármegyében 73 alkalommal történt tűzeset otthon jellegű létesítményben.