Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Február 05. 10:54, vasárnap | Helyi
Forrás: InfoPápa.hu, Index.hu

Megérkezett a hó - Képgalériával

Megérkezett a hó - Képgalériával

A nyugati tájak kivételével az ország egész területét hó borítja, Pápán 2-3 cm esett. A jövő héten újabb hullám jön, a hideg marad!

Bár pénteken még az ország legnagyobb részén nem indult meg a havazás, szombat hajnalra már országszerte esett a hó. Budapesten reggel kezdett havazni, szombat estig 5-10 centiméter hó esett a fővárosban. Az ország keleti és déli részén jóval nagyobb, 20-30 centis volt a hótakaró, sőt Battonya térségében már este 40 centiméter fölötti volt.

Városunkban ennél jóval kevesebb, mindössze néhány centiméter hullott. A nagy hidegnek köszönhetően azonban a város útjai jórészt havasak, csúszósak.Óvatosan vezessünk!

Volt, aki örült a fagyoknak és a hónak, a csúszkálni vágyók birtokba vehették a héten vízzel megtöltött, és azóta teljesen lefagyott jégpályát.

A hét elején újabb hullám jöhet, marad a nagy hideg: hétfőn dél-délnyugat felől ismét beborul az égbolt, délelőttől egyre többfelé várható újabb havazás. Az élénk, helyenként erős szél hófúvást okozhat! Fagyos reggelre fogunk ébredni és napközben sem lesz több -7, -13 °C-nál.Kedden reggel még mindenütt, majd napközben már inkább csak az ország nyugati kétharmadában számíthatunk továbbra is havazásra.

A képgaléria megnyitásához kattintson!

Címkék: havazás, képek

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék