Városlista
2019. november 13, szerda - Szilvia

Hírek

2011. Október 05. 08:29, szerda | Helyi
Forrás: Naplo-online

Megbocsátás napja a könyvtárban!

Megbocsátás napja a könyvtárban!

Október 9-én nincs késedelmi díj a Jókai Mór Városi Könyvtárban!

A könyvtári napok keretén belül, október 9-én tartják a megbocsátás napját. Ez azt jelenti, hogy azok az olvasók, akik elfelejették visszavinni a kikölcsönzött könyveket, azon a napon késedelmi díj fizetése nélkül leadhatják a könyvtár nyitva tartási idejében a köteteket. Azok az olvasóink pedig, akiknek csak tartozásuk van, ezen a napon fizetési kedvezményben részesülnek.

Aktualitás, hogy a népszámláló íveket az intézmény tíz számítógépén díjmentesen kitölthetik az odalátogatók, sőt könyvtárosi segítséget is kaphatnak.

Most tartják a könyvtárban az ünnepi hetet, melynek alkalmából számos programmal várják az érdeklődőket. Elsősorban a gyermekeket, de a felnőttek is megtalálják a nekik tetsző szórakozást: honvédsírokat felkereső temetői séták mellett ismerkedés a könyvtárral, dal, képzőművészet, ismeretszerzései lehetőségek, számítógépes ismeretek. Pénteken internetes közös játékra hívják Farkasgyepű, Ugod és Pápa lakosságát.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 11:15, szerda | Helyi

Négy önkormányzati épület energetikai korszerűsítése zajlik egyidőben

A Jókai Mór Városi Könyvtár, a Nátus Konyha ESZI Teveli és Vörösmarty úti épületeinél zajlik a munka, amelytől jelentős mértékű megtakarítást várnak.

2019. November 11. 15:11, hétfő | Helyi

Balesetet okozott, majd elhajtott a pápai férfi

Cserbenhagyás miatt indult büntetőeljárás egy 60 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

2019. November 11. 13:12, hétfő | Helyi

Bűnmegelőzési előadás időseknek

A helyi önkormányzat által szervezett idősek napi rendezvényen tartott vagyonvédelmi előadást a Pápai Rendőrkapitányság megelőzési előadója Kemenesszentpéteren.

2019. November 10. 19:25, vasárnap | Helyi

Hármat lőtt, mégsem győzött a Perutz

Mosonmagyaróvárra utazott a pápai csapat az NBIII Nyugati csoportjának 14. fordulójában.