Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Március 01. 16:06, csütörtök | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Megbánta tettét a cserbenhagyó

Megbánta tettét a cserbenhagyó

Cserbenhagyás miatt kell felelnie annak a pápai férfinek, aki 2012. február 25-én, este 6 óra körül szabálytalan előzése miatt közlekedési balesetet okozott a Pápa-Borsosgyőr előtti útkanyarulatban.

A gyanúsított Pápa felől Celldömölk irányába közlekedett gépkocsijával. A Pápa-Borsosgyőr előtti balra ívelő útkanyarulatban annak ellenére kezdte meg az előtte haladó Daewoo Kalos előzését, hogy a kanyar vonalvezetése miatt nem láthatta, érkezik-e szemből jármű. Már a megelőzendő autó mellett haladt, amikor feltűnt a bal oldali forgalmi sávban felé közeledő autó. A vele való frontális ütközés elkerülése végett jobbra kormányozta gépjárművét, amelynek következtében érintőlegesen nekiütközött az útpadkára menekülő Daewoo bal oldalának. A balesetet követően mind a szemből jövő, mind a megelőzött jármű vezetője megállt, ám a szabálytalan előzést végrehajtó gépkocsivezető tovább hajtott.

A Daewooban utazó 4 tagú családból senki nem szenvedett sérülést.

A helyszínen a sértett megtalálta az okozó gépkocsiról letörött jobb oldali visszapillantó tükröt. A tükör nagy valószínűséggel egy 1994. után gyártott Opel Astra F típusú járműhez tartozott.

Az adatgyűjtés eredményeként a Pápai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztályvezetője 2012. február 29-én elfogta a cserbenhagyót, aki beismerő vallomást tett, melyben megbánta tettét.

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.