Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2012. Március 25. 14:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Medveczky Ilona nagyon berágott

Medveczky Ilona nagyon berágott

A díva megharagudott a Bagi-Nacsa humoristaduóra.

Medveczky Ilona megsértődött Bagi Ivánra, mert a Story-gálán történt emlékezetes fenékre esését úgy mutatta be, mintha be lett volna rúgva. A paródia szerint a revükirálynő azért esett el, mert túl sokat ivott, majd amikor elvitték a mentők, tovább játszotta a díva szerepét.

Bagi állítja, soha nem egy adott karaktert figuráznak ki, hanem egy jelenséget, amivel tele van a média. Szerinte annyira nem bántó a paródia, és reméli, a művésznő nevet a legjobban rajta. Medveczky Ilona viszont bevallotta a Borsnak, hogy nem a parodizálás tényén akadt ki, hanem azon, hogy részegnek volt beállítva. "Az egyetlen, ami dehonesztáló, hogy ittam volna. Egy táncművész nem iszik. Soha nem voltam olyan állapotban, hogy elessek az alkohol miatt. Ez nagyon rosszul esik" - jelentette ki a díva.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Bulvár

Hajléktalanoknak készített ajándékcsomagokat Novák Katalin

Novák Katalin szerdán részt vett a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) hajléktalanokat segítő adventi programjában.

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.