Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2012. Március 25. 14:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Medveczky Ilona nagyon berágott

Medveczky Ilona nagyon berágott

A díva megharagudott a Bagi-Nacsa humoristaduóra.

Medveczky Ilona megsértődött Bagi Ivánra, mert a Story-gálán történt emlékezetes fenékre esését úgy mutatta be, mintha be lett volna rúgva. A paródia szerint a revükirálynő azért esett el, mert túl sokat ivott, majd amikor elvitték a mentők, tovább játszotta a díva szerepét.

Bagi állítja, soha nem egy adott karaktert figuráznak ki, hanem egy jelenséget, amivel tele van a média. Szerinte annyira nem bántó a paródia, és reméli, a művésznő nevet a legjobban rajta. Medveczky Ilona viszont bevallotta a Borsnak, hogy nem a parodizálás tényén akadt ki, hanem azon, hogy részegnek volt beállítva. "Az egyetlen, ami dehonesztáló, hogy ittam volna. Egy táncművész nem iszik. Soha nem voltam olyan állapotban, hogy elessek az alkohol miatt. Ez nagyon rosszul esik" - jelentette ki a díva.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.

2022. November 16. 09:52, szerda | Bulvár

Különös baleset történt a 86-oson - Forró hűtőfolyadék spriccelt a sofőr lábára

A Szeleste felé tartó személyautóban haladás közben elrepedt egy cső és a sofőr lábánál forró hűtőfolyadék ömlött az utastérbe. Az autó vezetője a fájdalomtól jobbra húzta a kormányt és az autó árokba hajtott.

2022. November 13. 09:12, vasárnap | Bulvár

Szándékosan feltartotta a mentőautót, 8 hónap letöltendőt kapott

Az eset Angliában történt, a sofőr büntetését felfüggesztették.

2022. Október 24. 19:19, hétfő | Bulvár

Szállj be a #challenge-be, és találkozz a VALMAR duóval!

Játékra invitál Marics Peti és Valkusz Milán minden tiktokert, a szerencsések pedig eltölthetnek egy délutánt az énekes duóval egy lemezstúdióban.