Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2011. Augusztus 02. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Medveczky Ilona még mindig egy férfiról fantáziál

Medveczky Ilona még mindig egy férfiról fantáziál

Hazánk nemzetközi hírű táncművésznője öt éve él egyedül budai házában, és egy ideje már készen áll arra, hogy kitárja szívét egy új kapcsolat felé.

"Egyedül élek, és minden ház körüli munkát magam végzek. Ezzel nincs is nagy baj, hiszen ennek köszönhetem, hogy a mai napig meg tudtam őrizni a fittségemet, de esténként azért jólesne, ha lenne mellettem valaki, akivel megbeszélhetem a napi eseményeket. Sajnos, a férfiakban él rólam egy meglehetősen téves kép, és azt hiszik, hogy nekem kevés, ha csak magukat adják. Pedig nincsenek nagy elvárásaim! Csupán egy olyan társra vágyom, akire felnézhetek, mert a munkájában tiszteletet érdemlő módon helytáll. Nem kell, hogy bankot igazgasson és gazdag legyen" - mondta az Új Ásznak a díva, aki szerint általános probléma hazánkban, hogy az ötvenen túli férfiak nem foglalkoznak a saját korukbeli nőkkel, mert azt hiszik, hogy a cicababák jelentik számukra a jövőt.


STOP

Címkék: Medveczky Ilona

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára