Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2023. Szeptember 14. 16:55, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Második lett az országos versenyen a pápai baleseti helyszínelő

Második lett az országos versenyen a pápai baleseti helyszínelő

Somogyi Péter ajkai társával együtt szerezte meg az ezüstérmet.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottságának felkérésére az idei évben a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság szervezte meg és bonyolította le a XII. Országos Balesethelyszínelő Versenyt szeptember 12-e és szeptember 14-e között. Az elméleti és gyakorlati feladatokból álló megmérettetésen 19 csapat vett részt és adtak számot professzionális szakértelmükről - írja közösségi oldalán a Veszprém vármegyei rendőrség.

A megmérettetésen Veszprém vármegyét a Pápai Rendőrkapitányság balesethelyszínelője, Somogyi Péter rendőr főtörzsőrmester és az Ajkai Rendőrkapitányság balesethelyszínelője, Jakab Zoltán rendőr főtörzsőrmester képviselte.

A helyszínelőknek a verseny során több részfeladatot is a legügyesebben és legeredményesebben teljesítette, így összetettben a II. helyezést érték el.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 08. 14:28, péntek | Helyi

Két milliót loptak le a pápai lakos számlájáról telefonos csalók

A telefonáló kérésére gyanútlanul telepítette egy programot a sértett, közel 2 millió forintot emeltek le a bankszámlájáról.

2023. December 08. 08:00, péntek | Helyi

Évfolyamelsőként végzett a pápai légiforgalmi irányító

Tízhetes nyelvtanfolyamon, valamint egy tizennégy hetes légiforgalmi irányítói képzésen vehetett részt az Amerikai Egyesült Államokban Metzger András főhadnagy, az MH 47. Bázisrepülőtér katonája.

2023. December 08. 07:18, péntek | Helyi

Annyi esze sem volt, hogy... - írta Unger Tamás egy iskolai bántalmazás miatt segítséget kérő anyukáról

Egy szülő kért segítséget a Pápán Hallottam Facebook csoportban, a leírás szerint 11 éves gyermekét testileg és lelkileg is bántalmazzák az iskolában, és állítása szerint a tanároktól nem kap segítséget.