Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2018. Február 21. 06:40, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt) Veol.hu

Másfél nap alatt háromezer aláírást gyűjtöttek össze dr. Kovács Zoltánnak

Másfél nap alatt háromezer aláírást gyűjtöttek össze dr. Kovács Zoltánnak

Hétfőtől lehet képviselőjelölteket ajánlani, Veszprém megye fideszes jelöltjei kedden már le is adták a támogató aláírásokat.

A jelöltek a választókerületi választási irodák által kiadott ajánlóíveken gyűjthetik a választópolgárok ajánlásait. A választók „képviselőjelölt-jelölteket” ajánlhatnak, hiszen csak akkor lesz valakiből hivatalos jelölt, ha sikerül összegyűjtenie 500 érvényes ajánlást, és a helyi választási bizottság nyilvántartásba veszi

A veol cikke szerint Kovács Zoltán, Veszprém megye 4-es számú választókerületének fideszes képviselőjelöltje közel 3000 ajánlást adott le kedd délután a pápai választási irodán. Megköszönte mindenkinek, aki segített abban, hogy ilyen rövid alatt ennyi ajánlás gyűlt össze. A támogatói aláírások gyűjtését a következő hetekben is folytatják, közölte.

Az ajánlások érvényességét a választókerületi választási iroda ellenőrzi.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.