Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2024. Június 10. 12:59, hétfő | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Marton Sándor: Konstruktívan együtt kívánok működni az új vezetéssel

Marton Sándor: Konstruktívan együtt kívánok működni az új vezetéssel

A Mi Hazánk Mozgalom támogatásával mandátumot szerző Marton Sándor személyesen gratulált Grőber Attilának még az éjszaka folyamán, biztosította arról, hogy támogatni fogja a város érdekében meghozott intézkedéseit.

Marton Sándor köszönetet mondott mindenkinek, aki szavazatával támogatta őt, és a Mi Hazánk listáját, majd elmondta, a mikro és kisvállalkozók a személyében kaptak egy mandátumot a testületben. - Az ő érdekeiket sokkal inkább be kívánom vinni a képviselő-testület munkájába, az irodámban bárki felkereshet, képviselni fogom a vállalkozások érdekeit. Nagy hangsúlyt fogok fektetni a belváros újraélesztésére, hogy ismét egy pezsgő központja legyen Pápának. Bár a 6-os választókörzetben Kovács József győzött, de vállt vállnak vetve ketten fogjuk képviselni a körzet lakóit, érdekeit - hangsúlyozta a Mi Hazánk színeiben kompenzációs helyhez jutó Marton Sándor, aki minden, a város érdekében történő intézkedését támogatni kívánja Grőber Attilának.

Mivel a képviselő-testület összetétele jelenleg úgy áll, hogy 7 fideszes, 6 Élhető és Gyarapodó Városért Egyesület színeiben induló és 1 Mi hazánkos tagja lesz a testületnek, Marton Sándor lehet a mérleg nyelve a döntéshozatalban. Döntetlen állás esetén a polgármester szavazata dönthet majd, amennyiben így marad minden, ugyanakkor a 2. választókerületben még bármi megtörténhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 11:39, péntek | Helyi

Bekerült a Magyar Értéktárba a pápai sonka!

3 elemmel bővült a Hungarikumok Gyűjteménye és 2 tétellel gyarapodott a Magyar Értéktár.

2024. Június 20. 11:27, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az egység polgármestere szeretnék lenni

A Városházán ma délelőtt átvette megbízólevelét Grőber Attila megválasztott polgármester, aki október 1-jén lép hivatalába.

2024. Június 20. 11:05, csütörtök | Helyi

A Kúria előtt a 2. választókörzet sorsa

Kerti Györgyi és Töreki-Vörös Ibolya közt mindössze egyetlen szavazat a különbség, utóbbi javára, Grőber Attiláék a szavazatok újraszámlálását kérik

2024. Június 20. 09:09, csütörtök | Helyi

Tegnap ültették el a virágokat, mára ellopták a felét

A Pápai Polgárok folytatták a belvárosi közlék rendbetételét, a korábban eltűnt virágokat pótolták, kisöpörték és kigazolták a kis utcácskákat. Szomorúan tapasztalták, hogy reggelre a virágok egy részét ellopták.