Városlista
2020. január 19, vasárnap - Sára

Hírek

2019. Október 14. 11:16, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Marton Sándor: Az eredményekből látszik, hogy van igény egy pártoktól független, harmadik útra

Marton Sándor: Az eredményekből látszik, hogy van igény egy pártoktól független, harmadik útra

A tegnapi önkormányzati választáson 5,53 %-ot elérő független jelölt szerint olyanokat tudott megszólítani, akik mindkét pártpolitikust elutasítják.

Marton Sándor azt mondta, nem lehet kijelenteni, hogy a rá leadott szavazatok Grőber Attilát erősítették volna, ugyanakkor kizárni sem. Ő azonban úgy gondolja, hogy függetlenként meg tudott szólítani egy olyan választói réteget, amely nem ment volna el egyébként szavazni, lévén hogy egyik pártpolitikusra sem adta volna le a voksát, egy független jelöltet azonban támogatott. A jelölt megköszönte a választópolgárok bizalmát, hozzátéve, számára egyértelműen kiolvasható az eredményből, hogy az emberekben van igény a pártoktól független, őket valóban képviselni akaró képviselőkre.

Nem bánta meg, hogy elindult a választáson, egyedül azt, hogy nem hozta meg korábban ezt a döntést, mivel így túlságosan rövid idő állt a rendelkezésére, hogy kampányt folytasson. Ennek tükrében elégedett polgármesterjelölti szereplésével, a választókerületében képviselőjelöltként elért szavazatarányánál azonban többre számított. A folytatással kapcsolatban még nem kívánt nyilatkozni, de nem tartja kizártnak, hogy valamilyen formában folytatja a politizálást a városban.

Áldozó Tamás újraválasztásához személyesen még nem, de üzenetben már gratulált.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 18. 07:28, szombat | Helyi

Árokba borult egy autó Nyárád és Nemesszalók között

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó péntek délután, a 834-es út Nyárád és Nemesszalók közötti szakaszán.

2020. Január 17. 09:43, péntek | Helyi

Ne csak egy kis felületet kaparjon le!

A jármű szélvédőjéről a pára, a jég és a hó teljes eltakarítása a járművezető kötelessége – erre hívja fel a figyelmet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

2020. Január 16. 20:22, csütörtök | Helyi

Lakástűzben meghalt egy férfi a Vak Bottyán utcában

Meghalt egy ember Pápán, miután a Vak Bottyán utcában levő ház egyik helyiségében tűz keletkezett - írja a Veol.hu.

2020. Január 16. 12:15, csütörtök | Helyi

Kannabisz volt a Pápán lefoglalt kábítószergyanús anyag

Az egyik belvárosi lakótelep parkolójában talált anyagról az előzetes szakvélemény megállapította, hogy THC-t tartalmaz, vagyis kannabisz volt a lefoglalt egy kilogramm anyag.