Városlista
2021. április 19, hétfő - Emma

Hírek

2011. Szeptember 14. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Marsi Anikó befejezte?

Marsi Anikó befejezte?

Azt beszélik, hogy Marsi Anikót vélhetően többet már nem látjuk képernyőn. Ezt az információt hivatalosan egyelőre senki nem erősítette meg.

Mint ismeretes, a Fókusz egykori műsorvezetője az elmúlt években két kisfiúnak adott életet. A nagyobbik öt, a kisebbik pedig most két éves. Anikó a két baba születése között rövid időre visszatért a képernyőre, de az utóbbi időben úgy hírlik, a jövőben már csak férjének, Palik Lászlónak és gyermekeinek szeretne élni. Bár a kicsik életkorából ítélve lassan időszerű lenne, hogy Anikó ismét munkába álljon, de információink szerint egyelőre még a csatornánál sem tudják, hogy éppen mi van vele.

Egy biztos, mióta Ausztráliából hazatértek, szinte elérhetetlenek, Anikó még a telefonszámát is lecserélte. Vajon mit titkolhat az ismert házaspár, miért kerülik ennyire a nyilvánosságot? Lehet, hogy valóban igaz, miszerint az ismert tévésnek már esze ágában sincs visszatérni a képernyőre?

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 17. 13:44, szombat | Bulvár

Ötven éve lőtték fel a világ első űrállomását 50 éve lőtték fel

Ötven éve, 1971. április 19-én állították Föld körüli pályára a világ első űrállomását, a szovjet Szaljut-1-et. Az MTVA Sajtóarchívumának anyaga:

2021. Április 15. 16:07, csütörtök | Bulvár

Jon Bon Jovi a családjáról írta legújabb dalát - VIDEÓ

Új klip jelenet meg Bon Jovi, a 2020 című, tizenötödik stúdiólemezéről Story of Love címmel. A videóban a rocksztár több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is bemutat.

2021. Április 14. 08:44, szerda | Bulvár

Tevéknek szánt közlekedési lámpát helyeztek üzembe Kínában

A világ első, tevéknek szánt közlekedési lámpáját helyezték üzembe a hétvégén Kína északi részén.

2021. Április 13. 18:39, kedd | Bulvár

Könyv jelent meg Diego Maradona életéről

Az isteni Diego Maradona címmel jelent meg életrajzi könyv a 2020. november 25-én, 60 évesen elhunyt világklasszis argentin labdarúgóról.