Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Augusztus 09. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Máris gyalázzák Amy emlékét

Máris gyalázzák Amy emlékét

Egy drogellenes szervezet óriási botrányt kavart legújabb kampányával, aminek a főszereplője egy átmulatott éjszaka után készült Amy Winehouse fotó.

Még egy hónapja sincs, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Amy Winehouse, ám már most kiveszett egyesekből az iránta táplált kegyelet. Egy svájci drogellenes liga az ő képével próbálja rávenni a fiatalokat, hogy tegyék le a kábítószereket. A plakátjukon egy igencsak megviselt Wino látható, aki nem éppen a fáradtság okán néz ki rosszul. A szervezet vezetője szerint Amy szomorú példája kiváló eszköz a küzdelmükben. Ugyanis az énekesnő nemcsak dalairól, de káros szenvedélyeiről is ismert volt, amik végeztek is vele.

A rajongók és tisztelők persze lázadnak, sőt, legszívesebben eltüntetnék a Föld felszínéről a drogellenes liga legkisebb nyomát is, mivel szerintük ez nemcsak kegyeletsértő, de gusztustalan is. Mert valaki halálán nem lenne szabad másoknak hasznot húznia. Még, ha ebben az esetben nem is pénzszerzés a cél. Arról nem is beszélve, hogy hivatalosan nem tudni, mi okozta Winehouse halálát. Bár meglepő lenne, ha legalább közvetlenül nem lenne köze a drogoknak és az alkoholnak a tragédiájához.

Címkék: amy winehouse

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára