Városlista
2020. szeptember 28, hétfő - Vencel

Hírek

2011. Augusztus 09. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Máris gyalázzák Amy emlékét

Máris gyalázzák Amy emlékét

Egy drogellenes szervezet óriási botrányt kavart legújabb kampányával, aminek a főszereplője egy átmulatott éjszaka után készült Amy Winehouse fotó.

Még egy hónapja sincs, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Amy Winehouse, ám már most kiveszett egyesekből az iránta táplált kegyelet. Egy svájci drogellenes liga az ő képével próbálja rávenni a fiatalokat, hogy tegyék le a kábítószereket. A plakátjukon egy igencsak megviselt Wino látható, aki nem éppen a fáradtság okán néz ki rosszul. A szervezet vezetője szerint Amy szomorú példája kiváló eszköz a küzdelmükben. Ugyanis az énekesnő nemcsak dalairól, de káros szenvedélyeiről is ismert volt, amik végeztek is vele.

A rajongók és tisztelők persze lázadnak, sőt, legszívesebben eltüntetnék a Föld felszínéről a drogellenes liga legkisebb nyomát is, mivel szerintük ez nemcsak kegyeletsértő, de gusztustalan is. Mert valaki halálán nem lenne szabad másoknak hasznot húznia. Még, ha ebben az esetben nem is pénzszerzés a cél. Arról nem is beszélve, hogy hivatalosan nem tudni, mi okozta Winehouse halálát. Bár meglepő lenne, ha legalább közvetlenül nem lenne köze a drogoknak és az alkoholnak a tragédiájához.

Címkék: amy winehouse

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 28. 18:25, hétfő | Bulvár

Árvaházakban nevelkedett, ma ő mutat példát sorstársainak - FOTÓK

Balszerencsék sorozata kísérte végig Szilágyi Vilmos első hat évét, de a sokak számára elképzelhetetlen mélységekből is sikerült visszakapaszkodnia.

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet