Városlista
2019. december 6, péntek - Miklós

Hírek

2011. Augusztus 09. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Máris gyalázzák Amy emlékét

Máris gyalázzák Amy emlékét

Egy drogellenes szervezet óriási botrányt kavart legújabb kampányával, aminek a főszereplője egy átmulatott éjszaka után készült Amy Winehouse fotó.

Még egy hónapja sincs, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Amy Winehouse, ám már most kiveszett egyesekből az iránta táplált kegyelet. Egy svájci drogellenes liga az ő képével próbálja rávenni a fiatalokat, hogy tegyék le a kábítószereket. A plakátjukon egy igencsak megviselt Wino látható, aki nem éppen a fáradtság okán néz ki rosszul. A szervezet vezetője szerint Amy szomorú példája kiváló eszköz a küzdelmükben. Ugyanis az énekesnő nemcsak dalairól, de káros szenvedélyeiről is ismert volt, amik végeztek is vele.

A rajongók és tisztelők persze lázadnak, sőt, legszívesebben eltüntetnék a Föld felszínéről a drogellenes liga legkisebb nyomát is, mivel szerintük ez nemcsak kegyeletsértő, de gusztustalan is. Mert valaki halálán nem lenne szabad másoknak hasznot húznia. Még, ha ebben az esetben nem is pénzszerzés a cél. Arról nem is beszélve, hogy hivatalosan nem tudni, mi okozta Winehouse halálát. Bár meglepő lenne, ha legalább közvetlenül nem lenne köze a drogoknak és az alkoholnak a tragédiájához.

Címkék: amy winehouse

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 05. 13:08, csütörtök | Bulvár

Már most rekordot döntött A Dal 2020

Minden eddiginél több, 559 nevezés érkezett A Dal 2020 pályázati felhívására.

2019. December 05. 09:01, csütörtök | Bulvár

Martin Scorsese Az ír című filmje kapta a National Board of Review fődíját

Martin Scorsese Az ír című alkotása kapta a legjobb film díját a National Board of Review (NBR), az egyik legrégebbi amerikai filmes testülettől, amely kedden jelentette be idei díjazottjait.

2019. December 05. 07:13, csütörtök | Bulvár

Peter Jackson első világháborús filmje már látható a mozikban

Csütörtöktől játsszák a magyar mozik Peter Jackson Akik már nem öregszenek meg című dokumentumfilmjét,

2019. December 05. 07:11, csütörtök | Bulvár

Az első középdöntővel folytatódik a Fölszállott a páva

Az első középdöntővel folytatódik a Fölszállott a páva idei gyerekévada, péntek este ismét tizenkét produkciót láthatnak a nézők, akik a szabadkártyák sorsáról is dönthetnek.