Városlista
2020. január 27, hétfő - Angelika

Hírek

2011. Augusztus 09. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Máris gyalázzák Amy emlékét

Máris gyalázzák Amy emlékét

Egy drogellenes szervezet óriási botrányt kavart legújabb kampányával, aminek a főszereplője egy átmulatott éjszaka után készült Amy Winehouse fotó.

Még egy hónapja sincs, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Amy Winehouse, ám már most kiveszett egyesekből az iránta táplált kegyelet. Egy svájci drogellenes liga az ő képével próbálja rávenni a fiatalokat, hogy tegyék le a kábítószereket. A plakátjukon egy igencsak megviselt Wino látható, aki nem éppen a fáradtság okán néz ki rosszul. A szervezet vezetője szerint Amy szomorú példája kiváló eszköz a küzdelmükben. Ugyanis az énekesnő nemcsak dalairól, de káros szenvedélyeiről is ismert volt, amik végeztek is vele.

A rajongók és tisztelők persze lázadnak, sőt, legszívesebben eltüntetnék a Föld felszínéről a drogellenes liga legkisebb nyomát is, mivel szerintük ez nemcsak kegyeletsértő, de gusztustalan is. Mert valaki halálán nem lenne szabad másoknak hasznot húznia. Még, ha ebben az esetben nem is pénzszerzés a cél. Arról nem is beszélve, hogy hivatalosan nem tudni, mi okozta Winehouse halálát. Bár meglepő lenne, ha legalább közvetlenül nem lenne köze a drogoknak és az alkoholnak a tragédiájához.

Címkék: amy winehouse

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 27. 07:15, hétfő | Bulvár

Sam Mendes 1917 című filmje kapta az amerikai rendezőcéh fődíját

Sam Mendes 1917 című első világháborús drámája kapta a legjobb film díját az Amerikai Rendezők Céhének (DGA) szombaton megrendezett díjátadó ceremóniáján Los Angelesben.

2020. Január 26. 16:36, vasárnap | Bulvár

Madonna újabb koncertjét mondta le

Újabb koncertjét mondta le Madonna: a popsztár ezúttal a hétfőre Londonba meghirdetett fellépését fújta le korábbi sérüléseire hivatkozva.

2020. Január 25. 08:26, szombat | Bulvár

Készül a Marvel Kapitány folytatása

Hivatalosan is elkezdődtek a nagysikerű Marvel Kapitány című szuperhősfilm folytatásának munkálatai.

2020. Január 25. 07:11, szombat | Bulvár

Tisztátalan pénzek miatt perel A Wall Street farkasa csaló brókere

A csalásért elítélt egykori amerikai tőzsdeügynök, Jordan Belfort beperelte a Red Granite Pictures filmstúdiót, amiért az úgymond tisztátalan forrásból származó pénzből finanszírozta a róla szóló nagysikerű filmet,