Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Szeptember 17. 12:26, hétfő | Helyi sport
Forrás: NSO.hu

Maric nagyszerű visszatérése!

Maric nagyszerű visszatérése!

A hosszú idő után visszatérő Goran Maric duplájával fordított és nyert a Lombard Pápa Kecskeméten!

A tabellán egymás mögött álló, a fordulót megelőzően egyaránt öt pontot gyűjtő csapat találkozott ma a Széktói Stadionban. A hazaiak gyorsan dűlőre akarták vinni a három pont sorsát, hiszen első jelentősebb helyzetüket gólra váltották. A 11. percben Pekár László a vendégek térfelének közepéről külsővel indította a védők mögé beinduló Francis Litsingit, aki a kifutó Szűcs Lajos felett a kapu jobb felső sarkába lőtt (1–0).
A 41. percben szinte a semmiből egyenlített a Lombard. Quintero indult meg a jobb oldalon, beívelt a tizenhatoson belülre, ahol Goran Marics érkezett, és hét méterről a jobb felsőbe fejelt (1–1).
A második félidő közepén két hasonló helyzet adódott mindkét oldalon: a beadott labdát azonban Marics és Jorginho is a kapu mellé fejelte. A mérkőzés végére izgalmas szituáció kerekedett. Joze Benko csapott le egy röviden hazafejelt labdára, Antal Botond pedig rossz ütemben jött ki a kapujából, és buktatta a támadót. A kapus posztjára Borszéki Csaba érkezett a lila-fehérekhez, s nem tudta megakadályozni, hogy Marics a bal alsóba lőjön a megítélt büntetőből (1–2).
Az állás már nem változott, a Pápa a szerencsének is köszönhetően megszerezte a három pontot, így Zsivóczky Gyulával a kispadon először tudott nyerni.

Címkék: lombard pápa, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről