Városlista
2019. november 20, szerda - Jolán

Hírek

2019. Június 04. 07:17, kedd | Helyi
Forrás: Kovácsné Kalmár Beáta

Májusfa kitáncolása Vaszaron

Májusfa kitáncolása Vaszaron

Immáron 3. alkalommal került megrendezésre június 1-én Vaszaron a Májusfa Kitáncoló Rendezvény, amit a Tegyünk Vaszarért Egyesület szervezett meg a község piacterén.

A jó idő is nekik kedvezett, hiszen szép nyári napsütésben zajlottak a szabadtéri események. Az Ihász Gábor Általános Iskola tanulói nyitották meg a rendezvényt vidám táncos műsorukkal.

Az Egyesület köszöntőjében a pedagógusokról is megemlékezett pedagógusnak alkalmából, megköszönve nekik munkájukat és további sok sikert kívánva hivatásukhoz. Az iskola citerazenakara és Király Mátyás is számot adott szintetizátoros tudásáról. A 4. osztályos tanulók néptáncbemutatója jó hangulatot teremtett a közönség sorai között, felkészítőjük Vida Anna volt.

A Vaszari Dalkör női és férfi kórusa is színpadra lépett. A férfi kórus is ezen a napon ünnepelte fennállásának 1 éves évfordulóját. A fellépők között szerepelt még a Takácsi Kenderszer Népdalkör és Néptánccsoport, a Takácsi Traccsmenyecskék, a Gecsei Dallamvarázs Énekkar, valamint Anetta.

A piactér megtelt érdeklődőkkel, akit az Egyesület tagjai finom lángossal és palacsintával kápráztattak el. Estére a májusfa is kidőlt, a falu focipályájára megérkezett a várva várt hőlégballon.

A magasba vágyók a szélcsend bekövetkeztével ereszkedhettek fel a falu fölé szemlélődni. Este a tombolasorsolás is jó hangulatban telt, a sok értékes tombolafelajánlásnak köszönhetően.

9 órától Retro Disco, DJ Bécivel szórakoztatta a lakosságot a falu piacterén! A Tegyünk Vaszarért Egyesület ezúton köszöni meg a rengeteg támogatást, felajánlást, amit kapott a rendezvényre. Köszönjük, hogy megtisztelték műsorunkat!

Címkék: májusfa, program, vaszar

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 18. 20:38, hétfő | Helyi

Ittasan vezetett, elfogták

A rendőrök egy 21 éves nyárádi sofőrt állítottak elő.

2019. November 18. 18:49, hétfő | Helyi

EMMI: Nincs terítéken kórházak bezárása és intézmények összevonása

A Népszava írt többek között arról, hogy az egészségügyi ellátórendszer átalakításának részeként a pápai kórházban csupán a szakrendelések és az egynapos sebészeti ellátás maradna.

2019. November 18. 12:00, hétfő | Helyi

Kerékpáros emléktúrárt szerveznek

A Pápa Városi Balesetmegelőzési Bizottság 2019. november 24-én, 16 órai kezdettel kerékpáros emléktúrát szervez a közlekedési balesetek áldozatainak emléknapja alkalmából.

2019. November 18. 11:33, hétfő | Helyi

Mosoly doboz - Idén is várják az adományokat

Immáron hetedik éve hagyomány, hogy az MSZP Pápa és Környéke Szervezete karácsony közeledtével jótékonysági akcióba kezd.