Városlista
2020. április 5, vasárnap - Vince

Hírek

2011. Július 19. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Magyar Attila perel

Magyar Attila perel

Magyar Attila jó ideje nem nyilatkozott magánéletéről, ám a minap kivételt tett az RTL Klub Reggelijével. Barátjának, Hajdú Steve-nek elmesélt néhány dolgot, amit eddig még nem hallhattunk tőle.

"Nyuszómuszó" továbbra sem mondott semmit arról, miért ért véget kapcsolata Gregor Bernadettel, sőt arról sem akart beszélni, van-e új párja. Annyit azonban kijelentette: köszöni, jól van.

Azt sem titkolta, hogy felfogadott egy ügyvédet, hogy elégtételt vehessen az őt becsmérlő és személyiségi jogait sértő újságcikkek miatt. Azt ugyan nem árulta el, hogy hány cikkről, vagy mely lapokról van szó, de nyilatkozatából úgy vettük ki, hogy több lapot is a bíróság elé citál. Attila azt is kijelentette, nem pénzt remél a perekből, hanem csak elégtételt a sok megjelent hazugság miatt.

Címkék: Magyar Attila

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 04. 16:11, szombat | Bulvár

Több mint 12 ezer ember akar űrhajós lenni

Több mint 12 ezer nő és férfi jelentkezett asztronautának az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) által kiírt pályázatra.

2020. Április 04. 09:07, szombat | Bulvár

Nicole Kidman az Amazon egy új sorozatában játszik

A Hatalmas kis hazugságok című sorozat sztárja, Nicole Kidman leszerződött az Amazon egy új sorozatához, amely egy áprilisban megjelenő regényből készül.

2020. Április 04. 07:22, szombat | Bulvár

Karantén-szurkolóvideóval lepte meg jótékony sportolóit a Bátor Tábor

WC - papírból kreált jelmezek, fazékon ütött ritmusok, fürdőköntösben üvöltött hajrák: karantén-szurkolóvideóval lepte meg jótékony sportolóit az Élménykülönítmény csapata.

2020. Április 03. 18:00, péntek | Bulvár

Ronaldo lesz az első dollár milliárdos futballista

A Juventus csatára, Cristiano Ronaldo lesz a harmadik élsportoló, a labdarúgók között pedig az első a világon, aki aktív pályafutása alatt egymilliárd dollárt keres - a Business Insider szerint.