Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2021. Augusztus 06. 07:00, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Lopott betonkeverő árából akart babakocsit venni

Lopott betonkeverő árából akart babakocsit venni

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a rendőrség egy alsózsolcai férfival szemben - közölte a rendőrség.

A nyomozás adatai szerint a férfi június 27-én éjszaka bement egy alsózsolcai ingatlan udvarára és onnan ellopott egy benzines láncfűrészt, majd egy másik portáról egy betonkeverőt.

A gyanúsított elmondása szerint a betonkeverőt hazafelé húzva betért egy családi házban szórakozó társasághoz és felkínálta azt eladásra, – amelynek árából babakocsit szándékozott volna venni – de nem talált vevőre, így a lopott tárgyakat hazavitte.

A motorfűrész jogos tulajdonosa még az éjjel észrevette a lopást és a biztonsági kamerája által készített felvétel alapján felismerte az elkövetőt, akinek házához menve visszakérte a fűrészt, majd értesítette a rendőrséget.

Értesítésüket követően a járőrök azonnal a helyszínre mentek, a férfit előállították, a betonkeverőt pedig lefoglalták, majd azt visszaadták az időközben kiderített jogos tulajdonosának.

A Miskolci Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 05. 14:05, kedd | Kék hírek

Magát rendőrnek adta ki és kirabolt három nőt

Jogerősen hat év fegyházbüntetéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélőtábla azt a román férfit, aki társával magát rendőrnek kiadva három román nőt rabolt ki az M5-ös autópályán 2019 tavaszán.

2022. Július 05. 10:01, kedd | Kék hírek

Drogot is árult az autószerelő, több ügyfele is lebukott

A nyomozók egy fóti autószerviz illegális mellékesét végző tulajdonosát vették őrizetbe. A 29 éves férfi műhelyében nemcsak gumi cserélt gazdát, hanem tömött pakkok is.

2022. Július 04. 10:01, hétfő | Kék hírek

21 éves dílernőt kaptak el a rendőrök

Elfogták azt a 21 éves nőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei, aki gyanú szerint kábítószerrel kerekedett.

2022. Július 03. 11:40, vasárnap | Kék hírek

Határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták fel Ásotthalomnál

A magyar rendőrök cseh kollégáikkal együttműködve határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták föl Ásotthalom külterületén szombaton este fél hét előtt - közölte a rendőrség honlapján.