Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Augusztus 09. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Élő adásban villantott a popsztár

Élő adásban villantott a popsztár

Nem megfelelően összeállított ruházata miatt kibuggyanó keblével dobta fel előadását Nicki Minaj az egyik reggeli show-ban.

 Mesterségesen hatalmasra pumpált hátsója szokta általában a legnagyobb figyelmet kapni Nicki Minaj esetében. Pénteken azonban a bal melle magára irányította a reflektorfényt, amikor fellépése közben kibuggyant a felsőjéből. Az apró balesetet pedig percekig észre sem vette, így vígan folytatta David Guettával közös új slágerének előadását.

A meglepetés villantással feldobott műsorszámot egyszerre több millió ember látta élőben, ugyanis a Good Morning Americában esett meg. A legtöbben közülük persze nem fogadták kitörő örömmel Nicki malőrjét, és telefonon, illetve e-mailben azonnal panaszt emeltek a műsor ellen. Egyesek egyenesen Janet Jackson hírhedtté vált 2004-es Super Bowlos mell-előkapásához hasonlították. Ami nemcsak a villantás oka miatt helytálló. Mert ahogyan - kimondatlanul - Janet és Justin Timberlake akciója sem véletlen volt, korunk legnépszerűbb rapperhölgye is egy gerilla akció része volt. A GMA nézettsége ugyanis alaposan visszaesett, Nicki miatt azonban elég sokan kapcsoltak át oda, és a botrány miatt rengetegen beszélnek a reggeli műsorról. Amire bizonyíték ez a cikk is, vagyis a terv működött.

Címkék: nicki minaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára