Városlista
2020. július 10, péntek - Amália

Hírek

2011. Augusztus 09. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Élő adásban villantott a popsztár

Élő adásban villantott a popsztár

Nem megfelelően összeállított ruházata miatt kibuggyanó keblével dobta fel előadását Nicki Minaj az egyik reggeli show-ban.

 Mesterségesen hatalmasra pumpált hátsója szokta általában a legnagyobb figyelmet kapni Nicki Minaj esetében. Pénteken azonban a bal melle magára irányította a reflektorfényt, amikor fellépése közben kibuggyant a felsőjéből. Az apró balesetet pedig percekig észre sem vette, így vígan folytatta David Guettával közös új slágerének előadását.

A meglepetés villantással feldobott műsorszámot egyszerre több millió ember látta élőben, ugyanis a Good Morning Americában esett meg. A legtöbben közülük persze nem fogadták kitörő örömmel Nicki malőrjét, és telefonon, illetve e-mailben azonnal panaszt emeltek a műsor ellen. Egyesek egyenesen Janet Jackson hírhedtté vált 2004-es Super Bowlos mell-előkapásához hasonlították. Ami nemcsak a villantás oka miatt helytálló. Mert ahogyan - kimondatlanul - Janet és Justin Timberlake akciója sem véletlen volt, korunk legnépszerűbb rapperhölgye is egy gerilla akció része volt. A GMA nézettsége ugyanis alaposan visszaesett, Nicki miatt azonban elég sokan kapcsoltak át oda, és a botrány miatt rengetegen beszélnek a reggeli műsorról. Amire bizonyíték ez a cikk is, vagyis a terv működött.

Címkék: nicki minaj

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.

2020. Július 08. 07:08, szerda | Bulvár

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében - írja a The Hollywood Reporter.