Városlista
2020. szeptember 29, kedd - Mihály

Hírek

2020. Augusztus 05. 16:40, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Pápai Lidl dolgozó is érintett a koronavírusban

Pápai Lidl dolgozó is érintett a koronavírusban

A pápai áruház egy munkavállalója esetében állapítottak meg pozitív eredményt a koronavírus-teszt során, fertőtlenítik az áruházat és tesztelik a többi dolgozót.

Az illetékes egészségügyi hatóság elrendelte a járványügyi vizsgálatot, kontaktkutatást, és a szükséges intézkedések megtételét. Az áruház az intézkedési tervben foglaltak alapján mindenben együttműködve jár el a hatósággal. A Lidl szakcég közreműködésével az áruház teljes területére vonatkozólag fertőtlenítő takarítást végez - áll a cég megkeresésünkre küldött válaszában.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 29. 11:55, kedd | Helyi

Újabb hat pápai tesztje lett pozitív

Szeptember 28-án, hétfőn a járványügyi adatok a fertőzöttek és az összes karanténban lévő pápaiak számának emelkedéséről szólnak, de több személy karanténhatározata lejárt, illetve feloldotta azt a hatóság.

2020. Szeptember 29. 07:16, kedd | Helyi

Motort loptak, közérdekű munka lehet a büntetésük

Lopás vétségével vádolja a Pápai Járási Ügyészség azt a 32 éves és egy 20 éves férfit, akik a sértett zárt udvarából loptak el egy motort 2020. június elején.

2020. Szeptember 28. 15:28, hétfő | Helyi

Halálos baleset a 83-ason

Fának csapódott egy autó Tétnél. A sofőr életét vesztette.

2020. Szeptember 28. 14:54, hétfő | Helyi

Öt fertőzött diákot azonosítottak a Türr Gimnáziumban

Múlt héten csütörtökön kapott értesítést az iskola arról, hogy az egyik diák Covid tesztje pozitív lett, a kontaktkutatás során pedig kiderült, hogy további négyen fertőződtek meg. Mintegy 90 diák digitális tanrend szerint tanul.