Városlista
2020. április 3, péntek - Buda, Richárd

Hírek

2020. Február 28. 13:24, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Lezárt ügy: elütötte a gyalogost és továbbhajtott

Lezárt ügy: elütötte a gyalogost és továbbhajtott

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt indult nyomozás egy 41 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A 41 éves döbröntei nő 2019. június 17-én délután Pápán közlekedett személygépkocsijával, mikor a kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez érve nem biztosított elsőbbséget az ott átkelő gyalogosnak, és elütötte a 16 éves pápai fiatalt. Az ütközés következtében a gyalogos könnyű sérüléseket szenvedett. A balesetet a járművezető észlelte, azonban a helyszínt megállás nélkül elhagyta, nem győződött meg arról, hogy a fiatal a balesetben megsérült-e.

A helyszínre érkező rendőrök adatot gyűjtöttek, a tanúk közreműködésével pedig rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A 41 éves nőt elfogták, előállították a Pápai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták.
A Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 02. 14:53, csütörtök | Helyi

Elkészült az okos gyalogátkelőhely a Korona utcán

A veszélyes gyalogátkelőhelyen hamarosan felvillanó led lámpák jelzik majd az autósoknak, ha gyalogos közelít a zebra felé.

2020. Április 02. 11:14, csütörtök | Helyi

Rendkívül szigorú megelőző rendelkezések léptek életbe a Nehéz Légiszállító Ezrednél

A Nehéz Légiszállító Ezred vezetősége Dr. Áldozó Tamás polgármesterrel egyeztetett szerdán délután a Városházán.

2020. Április 02. 11:08, csütörtök | Helyi

Pénztárcát lopott az ivócimborájától

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 46 éves férfi ügyében folytatott.

2020. Április 01. 19:19, szerda | Helyi

Tájékoztatnak, segítséget nyújtanak, és amennyiben szükséges, biztosítják a rendet - a katonák feladatai veszélyhelyzet idején

A veszélyhelyzetben jelentkező feladatok kapcsán a Magyar Honvédségnek, a magyar katonáknak kiemelkedő szerepe van abban, hogy folyamatosan segítsék, tájékoztassák és támogassák a magyar embereket.