Városlista
2019. december 13, péntek - Luca

Hírek

2011. Augusztus 20. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Levetkőzött a szép színésznő

Levetkőzött a szép színésznő

Leslie Mann legújabb filmjében végre teljesítette sok férfi álmát, és megmutatta keblét. Bár egy kis csalással.

A hollywoodi vígjátékok egyik alapszabálya, hogy legalább egy meztelen mellnek fel kell villannia. Eme ősi dramaturgiai törvénynek a Testcsere című film sem mond ellen, Leslie Mann pedig vállalta is a kivitelező feladatát. Ám még mielőtt a színésznő férfi rajongói telesírnák párnáikat örömükben, valamit el kell árulni a meztelenkedésről: az egész igazából egy jól sikerült, és drága számítógépes effektus. Vagyis a lassan negyvenéves, ámde még mindig rendkívül dögös Leslie-t csak a grafikusok vetkőztették le. Sőt, két kosármérettel fel is turbózták, hogy még látványosabb legyen a jelenetsor. Utána pedig áttekerték a szalagot Olivia Wilde egyik szcénájához, és pólóján szinte átütő mellbimbókat alkottak rá. De inkább egy normális forgatókönyvírót kellett volna a producereknek felfogadnia az utómunkára elköltött pénzből.

Címkék: színésznő

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 12. 13:03, csütörtök | Bulvár

Camila Cabello és Pierce Brosnan is szerepel az új Hamupipőkében

A Latin Grammy-díjas énekes-dalszerző Camila Cabello a Sony Pictures új Hamupipőke-feldolgozásában debütál a filmvásznon. A zenés vígjátékban Pierce Brosnan alakítja majd a királyt

2019. December 12. 07:35, csütörtök | Bulvár

Harvey Weinstein egy vagyont fizetve kötött egyezséget az őt vádló nőkkel

Harvey Weinstein volt hollywoodi filmproducer 47 millió dolláros peren kívüli egyezséget kötött szerdán azokkal a nőkkel, akik szexuális zaklatással vádolták őt - jelentette este több amerikai lap.

2019. December 11. 14:55, szerda | Bulvár

Katus Tamásnak és Rickynek sikerült?! - VIDEÓ!

Elindulása óta egyre nagyobb sikernek örvend az Andonik Sport online magazin, mellyel a YouTube-on találkozhatnak a nézők.

2019. December 10. 13:50, kedd | Bulvár

Meghalt a Roxette énekesnője

Hatvanegy éves korában meghalt Marie Fredriksson svéd énekesnő, a Roxette nevű duó egyik tagja - írja a BBC hírportálja.