Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Március 18. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Letartóztatták George Clooney-t

Letartóztatták George Clooney-t

Tüntetésen vett részt, és át akart törni a rendőrkordonon, ezért letartóztatták George Clooney-t. A sztár már szabadlábon van, és kifejezetten örül, hogy bilincs került a kezére.

Édesapjával és más aktivistákkal együtt letartóztatták Washingtonban George Clooney-t, miután egy tüntetésen megpróbált áthatolni a rendőrségi kordonon. A színész azért ment tiltakozni az Egyesült Államok fővárosába, hogy felhívja rá a figyelmet: Szudánban a kormány ártatlan férfiakat, nőket és gyerekeket gyilkol, ezért azonnali beavatkozásra van szükség.

A sztárt a rendőrök bilincsbe verve, rabszállító autóval vitték el a helyszínről apjával, valamint politikusokkal, szudáni állampolgárokkal és Martin Luther King fiával együtt, majd néhány óra múlva jelképes, 100 dolláros óvadék ellenében szabadlábra is helyezték. Ismerősei szerint Clooney kifejezetten örült neki, hogy letartóztatták, mert így még nagyobb figyelem irányult a szudáni eseményekre, szabadlábra helyezése után pedig még viccelődött is, ugyanis amikor megkérdezték, milyen volt a rács mögött, azt felelte: "Nagyon kemény... el lehet képzelni, milyen ezekkel az alakokkal egy cellában lenni."

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 19. 08:36, hétfő | Bulvár

Harmadik hete legyőzhetetlen a Godzilla Kong ellen

Harmadik hete vezeti az észak-amerikai mozis sikerlistát a Godzilla Kong ellen, ezen a hétvégén újabb 7,7 millió dollárt (2,3 milliárd forint) hozott.

2021. Április 17. 13:44, szombat | Bulvár

Ötven éve lőtték fel a világ első űrállomását 50 éve lőtték fel

Ötven éve, 1971. április 19-én állították Föld körüli pályára a világ első űrállomását, a szovjet Szaljut-1-et. Az MTVA Sajtóarchívumának anyaga:

2021. Április 15. 16:07, csütörtök | Bulvár

Jon Bon Jovi a családjáról írta legújabb dalát - VIDEÓ

Új klip jelenet meg Bon Jovi, a 2020 című, tizenötödik stúdiólemezéről Story of Love címmel. A videóban a rocksztár több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is bemutat.

2021. Április 14. 08:44, szerda | Bulvár

Tevéknek szánt közlekedési lámpát helyeztek üzembe Kínában

A világ első, tevéknek szánt közlekedési lámpáját helyezték üzembe a hétvégén Kína északi részén.