Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2023. December 13. 16:12, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Letartóztatták a sajószentpéteri emberölés gyanúsítottját

Letartóztatták a sajószentpéteri emberölés gyanúsítottját

A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint megölte élettársát a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Sajószentpéteren - közölte szerdán az MTI-vel a Miskolci Törvényszék.

A tájékoztatás szerint múlt vasárnap a férfi lakásuk fürdőszobájában szerelemféltésből késsel több alkalommal testszerte megszúrta élettársát, aki az elszenvedett sérülések következtében a helyszínen életét vesztette.

A bíróság álláspontja szerint a kiemelkedő tárgyi súlyú élet elleni bűncselekmény miatt megindult eljárásban kiszabható súlyos szankcióra figyelemmel a férfi esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye.

Mint írták, tartani lehet attól, hogy szabadlábon hagyása esetén a férfi veszélyeztetné a bizonyítást a tanúk befolyásolásával, megfélemlítésével vagy a még fel nem lelt tárgyi bizonyítási eszközök megsemmítésével, elrejtésével.

Emiatt a járásbíróság jövő év január 13-ig rendelte el a gyanúsított letartóztatását. A végzés nem végleges, ellene a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be - olvasható a közleményben.

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.