Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Január 26. 09:20, péntek | PR
Forrás: (x)

Lépéselőnyben a Facebookkal: modern eszközök a hatékony üzleti kommunikációhoz

Lépéselőnyben a Facebookkal: modern eszközök a hatékony üzleti kommunikációhoz

Ki ne ismerné a Facebookot, de vajon hányan ismerik, és főleg hányan használják ki a benne rejtőző előnyöket? Nos, egyelőre még nem elegen, pedig tagadhatatlan, hogy bőven akad kiaknázatlan terület.

Mire gondolunk?

A Creator Studio által nyújtott pozitívumokra, amikből nincsen hiány. A feature célja egyértelműen az üzleti élet megkönnyítése számolatlan aspektuson keresztül. A fejlesztés esszenciája, hogy egyetlen irányítópult közreműködésével az összes kezelt üzleti fiók gyorsan és egyszerűen elérhető, ráadásul velük együtt a hozzájuk kapcsolt Instagram-fiókok is kezelhetők. Az itt megjelenő felületen számos konkrét szerkesztési funkció igénybe vehető, túl természetesen az elemzési adatokon.

A kezdet sem akármilyen!

Tulajdonképpen már a kezdőlap is kattintásra méltó, hiszen az átfogó elemzések rögtön láthatóak, sőt pár klikk után már képes, szöveges vagy videós bejegyzés is közzétehető.

Mit érdemes tudni a tartalomtárról?

Ahogy a név is árulkodó, itt az ütemezett, kukázott, közzétett, lejárt bejegyzések tekinthetőek meg játszi könnyedséggel. Ami a tételes végignézés mellett érdekes, az az átvehető videók, valamint a kecsegtető „sorozatok” megfogalmazás. Az átvehető videók azért nagyon izgalmasak, egyúttal maga az opció azért rejt magában rengeteg kiaknázatlan potenciált, mert a Creator Studióban más forrásokból is vehetőek át videók. Ennek persze a fordítottja is igaz. Mindez azért praktikus, mert elég, ha valaki egyetlen egyszer feltölti az adott anyagot, és kész, onnantól már átvehetővé válik, így a megosztásokból, újbóli feltöltésekből eredő felhasználóvesztés teljesen kiküszöbölhető. Az ilyen módon kumulálódott nézők természetesen nagyszerűen megcélozhatóak a hirdetések beállításakor. A csoportosan feltöltött videóknál az átvehetőséget egyesével kell engedélyezni.

A sorozatok segítségével képekből, videókból komplett történetek rakható össze, amik évadokba is rendezhetőek. És hogy ezért mennyire rajonganak a célközönség tagjai? Nos, valójában ez nem kérdés!

Az analízis fontosságát nem szabad lebecsülni

Az elemzési modult sem éri meg félvállról venni, mert ezek az adatok azok, amik a marketing szempontjából értékesek, informatívak. A hűség opcióban kiderülhet, hogy például milyen gyakran csatlakoznak követők, mikor térnek vissza a leggyakrabban. A szűrő funkcióval az adatok azon része jeleníthető meg, amelyek aktuálisan és ténylegesen relevánsak. A bolt létrehozása, események megadása, szerepkörök kijelölése semmiféle gondot nem jelenthet.

Milyen egyéb funkciókra érdemes rázoomolni?

A videókba más vállalatok is hirdethetnek, ha ez jóváhagyásra kerül, így máris adott egy plusz bevételszerzési forrás. Ugyanitt tiltólista is szerkeszthető azokról a konkurens üzletágakról vagy tartalmakról, amiknek a hirdetése a saját videók közreműködésével nem kívánatos.

Mindez tovább fokozható a Collabs Manager segítségével, ami tulajdonképpen egyfajta üzleti partnerszerző platform. A támogatásával fizetős partnerségek fedezhetőek fel, partneri kapcsolatok építhetőek ki.

A Right Manager leginkább egy detektorhoz hasonlít, ami pásztázza a Facebookon felbukkanó tartalmakat annak érdekében, hogy plágium még véletlenül se fordulhasson elő. Nyilván ez akkor roppantul hasznos, ha van saját logó, arculat, ami szerzői védelem alatt áll.

És akkor mindez tényleg csak a kezdet, a kiteljesedés, mint lehetőség, minden Creator Studio-felhasználónak adott!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből