Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Augusztus 24. 12:03, péntek | Kék hírek
Forrás: MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Lenyelt kapszulákban csempészett be kábítószert az országba egy nő

Lenyelt kapszulákban csempészett be kábítószert az országba egy nő

Tizenöt kapszulát nyelt le, így csempészett be kábítószert az országba egy nő, akit egy nemzetközi buszjáraton fogtak el a rendőrök a fővárosban.

Tizenöt kapszulát nyelt le, így csempészett be kábítószert az országba egy nő, akit egy nemzetközi buszjáraton fogtak el a rendőrök a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken a rendőrség honlapján.

A nyomozók még múlt vasárnap délelőtt fogták el a 43 éves S. Tímeát, aki információik szerint kábítószert akart behozni Magyarországra. A nő ruházatának átvizsgálásakor nem találtak kábítószert, ám az orvosi vizsgálat során kiderült, hogy 15 darab, összesen 162 gramm fehér port tartalmazó kapszula van a nő gyomrában.
A rendőrök két nappal később, kedd este VII. kerületi lakásában elfogták a megrendelőt, a 48 éves B. Blankát is.
Az illetékes bíróság mindkét nőt előzetes letartóztatásba helyezte. Az ügyben a további eljárást kábítószerrel való visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Szolgálata folytatja le - írták a közleményben.
Az MTI információi szerint a busz, amelyen a 43 éves nő utazott, Hollandiából érkezett Magyarországra.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön