Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2015. Augusztus 25. 09:11, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Lekéste a buszt, ezért szerzett egy autót

Lekéste a buszt, ezért szerzett egy autót

Engedély nélkül használta az egyik pápai telephelyen álló teherautót az a 17 éves pápai fiatalember, akit a rendőrök 2015. augusztus 19-én délután állították elő a Pápai Rendőrkapitányságra.

A rendőrségre 2015. augusztus 19-én reggel érkezett a bejelentés arról, hogy az egyik pápai telephely udvaráról eltűnt egy javítás alatt álló tehergépkocsi. A pápai rendőrök azonnal a jármű keresésére indultak, amit hamarosan Adásztevel községben, az egyik utcában leállítva meg is találtak. Kora délután a rendőrségre újabb bejelentés érkezett, miszerint Cz. Zsolt felkereste a telephelyet, ahol önként átadta az eltűnt tehergépkocsi indítókulcsát. A kiérkező járőrök a fiatalkorút előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol a gyanúsított beismerő vallomást tett. Tettét azzal indokolta, hogy vidéki barátnőjéhez akart eljutni előző nap Pápáról, de lekéste az utolsó autóbuszt is, ezért este 9 óra körül felkereste az általa korábbról ismert telephelyet, ahonnan engedély nélkül elvitte az egyik javítás alatt álló gépjárművet. Az autóval először barátnőjéhez ment, majd együtt kocsikázni indultak. Adásztevelen a járműből kifogyott a benzin, ezért azt hátra hagyta, majd délután önként visszaadta az indítókulcsot a szerelőnek.

A fiú ellen jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a Pápai Rendőrkaptányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 02. 12:06, szombat | Helyi

Bezárja pápai üzletét a CCC!

A cipőket és kiegészítőket árusító üzletet bezárja a multinacionális vállalat.

2024. Március 01. 17:10, péntek | Helyi

Egy elveszettnek hitt élet találtatott meg!

Lovász István festőművésznek nyílt kiállítása a Pannonia Reformata múzeumban. Az Ujvári János Református Szeretetotthon lakójának életútja megindító.

2024. Március 01. 14:00, péntek | Helyi

Az új köztársasági elnök is egy kicsit pápai!

Sulyok Tamás néhány napja lett Magyarország köztársasági elnöke. Nagyapja annak a Sulyok Dezsőnek a testvére volt, aki korábbi pápai polgármester, országgyűlési képviselő volt.

2024. Március 01. 13:06, péntek | Helyi

Grőber Attila: Ez a költségvetés a túlélésről szól!

Az ellenzéki politikus elmondta, jelenleg a város a tartalékait éli fel azért, hogy egyáltalán a saját működését finanszírozni tudja.