Városlista
2021. január 22, péntek - Vince

Hírek

2012. Március 14. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Orange

Lehull a lepel Lady Gaga múltjáról

Lehull a lepel Lady Gaga múltjáról

A világhírű énekesnő szülei elsőre bizony azt hitték, lányuk megbolondult.

Az Amerikában még a legtöbb sztárnál is népszerűbb televíziós személyiség, Oprah Winfrey beszélgetős műsorának legújabb alanya Lady Gaga. A különc énekesnő rajongóinak ezúttal esélyük van bepillantást nyerni imádottjuk gyermekkorába, megtekinthetik azt a New York-i lakást, ahol a sztár testvére és szülei társaságában eltöltötte gyermekkorát.

A köztudatba a Poker Face című slágerrel berobbant énekesnő őszintén mesél gyermekkoráról. De nem csak ő nyilatkozik a korábbi évekről. Megszólal többek között az édesanyja, Cynthia Germanotta is, aki azt ecseteli, mennyire megdöbbentek lányuk extravagáns stílusán. "Amikor az apja és én megláttuk, biztosak voltunk benne, hogy nincs ki mind a négy kereke."

Orange / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.